Vydavateľstvo tlačív - vydavateľstvo účtovných dokladov a tlačív.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Služby: - osobný a podnikateľský individuálny koučing - firemný koučing - semináre a prednášky - efektívna komunikácia - umenie dohovoriť sa a rozumieť si, osobný rozvoj - poradenstvo v oblasti osobného rastu - zabezpečenie prekladov a tlmočenia.

Polygrafický priemysel. Tlačiareň, kniháreň. Tlač na zákazku: -tlačopisy, formuláre, brožúry, vizitky -ofsetová tlač.zdravotné tlačivá/recepty, hospodárske tlačivá -zákazkové tlačivá -veľkoplošná tlač -polep vozidiel, reklamné polepy Kníhtlač, knižné väzby, diplomy, bakalárky

Hostingové služby: - webhosting - webdesign - tvorba webu a e-shopu - SEO optimalizácia - správca domén.

Projektové dokumentácie technických zariadení, technologických celkov, vzduchotechniky - výrobné technológie - strojné zariadenie - vzduchotechnika - odprášenie aj vetranie a klimatizácia - vykurovanie klasickými zdrojmi (pevné fosílne palivá, plyn - vnútorné rozvody tepla, vody a kanalizácie - regulácia a meranie.

Realitná kancelária - predaj domov, bytov, nehnuteľností.

Činnosť: - preprava osobných vozidiel

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie -hypotéky -poradenské -sprostredkovateľské.

- likvidácia nebezpečných odpadov - zvoz odpadov vlastnými dopravnými prostriedkami - optimálna likvidácia odpadov - spaľovne, solidifikačné zariadenia, skládky, zariadenia na recykláciu - poradenská činnosť v oblasti nakladania s odpadmi - prenájom kontajnerov, navrhnutie a optimalizáciu skladovacích a zberných nádob čistenie nádrží a ...

Rekondičné a relaxačné masáže - masáže lávovými kameňmi - lymfatické masáže.

Štúdio Nely. Kozmetické služby.

Predaj: - upratovacie prostriedky - drogéria - profesionálna chémia

Poskytujeme kompletný servis pri zakladaní a predaji obchodných spoločností, predaji ready made spoločností, poskytovaní sídla či vybavení SZČO. Ponúkame aj právne poradenstvo. Zaisťujeme vedenie účtovníctva a tiež tvorbu webových stránok firiem.

Komplexné a systémové riešenie v odbore telekomunikácií a telekomunikačných technológií. Outsourcing. Internetové pripojenie.

Zaoberám sa návrhmi bytových a komerčných interiérov vrátane realizácie aj poradenstva.

Poskytujeme kvalitné upratovacie služby, najmä upratovanie domácností, upratovanie kancelárií, upratovanie domov a ďalšie služby. Všetky služby poskytujeme v regiónoch Praha a Stredočeský kraj, po dohovore aj v iných lokalitách. Naša upratovacia služba robí jednorazové upratovanie aj pravidelné upratovanie. Upratovacie služby poskytujeme 24 hodín ...

Súkromná poradňa predovšetkým v oblasti komunikácie v partnerských, manželských a rodinných vzťahoch, pre profesionálov z pomáhajúcich profesií vzdelávanie a kurzy, vychádzajúce zo systemického prístupu. Rešpekt, individuálny prístup, možnosť anonymity. Adresa tu uvedená je iba korešpondenčná, konzultácie sú v Prahe 10 - viac viď webové stránky!

MOBILNÝ SALÓN - MY PRÍDEME ZA VAMI! Ponúkame kompletné kadernícke, kozmetické a masérske služby po celej Prahe a okolí! Sme tím profesionálov s dlhoročnou praxou a odbornou znalosťou.

Kozmetický a relaxačný salón v centre Prahy 2, Ľubľanská 63/3, cca. 50 metrov od I.P.Pavlova ponúka širokú škálu ošetrení profesionálnou nemeckou kozmetikou Etre Belle. Revolučné ultrazvukové čistenie pleti je súčasťou všetkých kozmetických ošetrení. Ultrazvuk tiež využívame na dopravovanie ampuliek, sér a kyseliny Hyaluronovej. Salón ďalej ...

Ponúkame voľné miesta v jasličkách domáceho typu, kde máme malý kolektív pre tých najmenších. Záhrada, výlety, voľná hra detí, celodenný program podľa veku dieťaťa.