Služby: - líčenie - vizážistka - manikúra

Služby: - tvorba webových animácií, reklamných bannerov, Flash hry.

Služby - kompletná údržba zelene - rizikové výrub stromov - výškové práce - upratovacie služby.

Vývoj, predaj: - softvér na zabezpečenie počítačov.

Služby: - pedikúra (mokrá, suchá).

Angličtina: - kurz - preklady, tlmočenie - výučba vo firmách aj individuálne - individuálna konzultácia - príprava na pracovný pohovor - príprava na skúšky - všeobecná angličtina - obchodná angličtina - základy technickej angličtiny'. .

Komplexné práce s výpočtovou technikou: - servis a opravy počítačov/notebookov ( všetkých typov a značiek) - montáže a úpravy starých aj nových počítačov - záchrana dát zo všetkých médií - tvorba a návrhy web stránok - poradenstvo v oblasti HW, SW - predaj stolných počítačov + príslušenstvo - zákazkové stavanie PC.

Služby. - komplexná starostlivosť v oblasti marketingových služieb - marketingové poradenstvo na internete - plánovanie, realizácia - marketingové kampane - reklama na facebooku - PPC reklama - budovanie PR - konzultácie, školenia.

Spoločnosť pre projektové riadenie PRINCE2® Sme partnerom ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na mieru - audit projektu (project health check) - implementácia zásad projektového riadenia - vzdelávanie a certifiakcia projektových manažérov.

Všetky kadernícke služby, premeny, spolupráca s vizážistami a fotografom, používame vlasové prípravky L´oréal Professionnel, kozmetické, pedikérske a masérske služby. Vlastné parkovacie miesta v centre mesta.

Ponúkame Vám možnosť umiestniť vášho psíka v príjemnom areáli našej firmy, kde má dostatočnú a láskavú starostlivosť po celý deň, individuálne možnosť aj v byte. Máme profesionálnu prax už 30. rokov a po vzájomnom dohovore je možné dohodnúť aj výcvik vášho psíka buď ako prípravu na skúšky či bonitáciu a tiež pomoc pri náprave problémového ...

Služby: - spracovanie ekologických auditov - vedenie evidencie odpadov - spracovanie a likvidáciu odpadov, aj nebezpečných - nakládka a doprava - organizovanie školení a exkurzií s ekologickou tematikou - téma kompostovania, čistiarenské kaly, gastroodpady. Predaj, výroba, zapožičanie: - zdravotné pomôcky pre staré a nemohúce ...

Činnosť: - výučba angličtiny - preklady, tlmočenie

Služby: - vyzdvihovanie dennej pošty formou zvozu

Garfické štúdio. Tlačiareň. -veľkoformátová, digitálna, ofsetová tlač. -vizitky, väzba diplomových prác, potlač tričiek. -polep automobilov. Pobočka. Soľná cesta 153 Uherské Hradište

Ponúkame komplexné služby v oblasti informačných technológií, ako sú opravy a modernizácia počítačov, reinštalácia operačných systémov, budovanie a správa metalických či bezdrôtových počítačových sietí. Ďalej poskytujeme pripojenie k internetu MBinet v Ústí nad Labem a okolí.

Naša spoločnosť sa zaoberá vybavovaním formalít, ktoré sú spojené s podnikaním. Zaisťuje zázemie pre perfektný chod spoločnosti. Bezchybná registrácia a zápis do obchodného registra. Postaráme sa o virtuálne aj reálne sídlo spoločnosti. Poskytujeme klientom kancelárie a konferenčné miestnosti. Máme za sebou vyše tritisíc poskytnutých sídiel, viac ...