Práca: -zemné, výkopové, rekultivačné -demolácia. Autodoprava, doprava, preprava: -cestné nákladné - sypkých hmôt Služby: -ukladanie a recyklácia inertných odpadov (odpady) -doprava tekutých odpadov v režime ADR. Predaj: -recyklovaný materiál.

Tlačiareň - ofsetová tlač - tlač letákov, blahoželania, propagačného materiálu.

Vývoj a predaj dochádzkového systému Výkazpráce.cz zameraného na evidenciu práce a dochádzky. Vďaka našej aplikácii môžete priebežne sledovať príchody a odchody pracovníkov, vyhodnocovať jednotlivé zákazky, ľahko fakturovať vykonané práce či získavať prehľadné podklady na výpočet mzdy.

Dodávka, predaj, vývoj: - mobilných riešení pre podniky, štátne organizácie.

Činnosť: - kompletizačné práce, kompletizácia produktov - ponúkame náhradné plnenie.

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov.

Služby - grilovanie alebo zabíjačka na akcie na kľúč - prasiatko na grile, stehno na grile, steaky - predaj mäsa na gril - zapožičanie party stanov.

Služby - čínska masáž - bankovanie - Dornova metóda - Reiky - hlbinná abreaktívna psychoterapia.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov a nehnuteľností - realitní makléri ponúkajú sprostredkovanie predaja a kúpy nehnuteľností.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu nehnuteľností.

Služby: - internetová reklamná agentúra - optimalizácia webu pre vyhľadávače (SEO) - internetový marketing.

Recyklácia: - textilný odpad - plastový odpad.

Služby: - pedikúra - Bachova kvetová terapia - detoxikácia organizmu - masáže.

Kozmetické a regeneračné štúdio (kr štúdio) v Podolí bolo otvorené 1. decembra 2003 s cieľom prevádzkovať kozmetické starostlivosti tváre a tela zamerané na pestovanie prírodnej krásy overenými produktmi a postupmi. Špecifické kozmetické ošetrenia značky Darphin pre pleť: - citlivú - zmiešanú - mastnú - problematickú - suchú - ...

Bezpečnostná agentúra A-boston s.r.o. zaisťujúce ostrahu komerčných, súkromných a štátnych objektov formou kamerového-signalizačného monitoringu alebo osobnej ochrany. Detektívne služby, bodyguarding a sprievod v zahraničí a tuzemsku. Služby sú poistené.

Firma AXIA CZ s.r.o. sídliaci v Lanškroune poskytuje služby v oblasti ochrany životného prostredia, ekológie a energetiky pre priemyselné podniky, obce, mestá i súkromný sektor. Autorizované meranie emisií: - kotolne - technologické prevádzky (galvanovne, lakovne, povrchové úpravy, spracovanie dreva, zlievárne, kováčne, chemické prevádzky, ...

Činnosť: - kontrola kvality strojárskych technológií v oblasti automotive, energetika.