Kopírovanie. Veľkoformátová tlač. Veľkoformátové skenovanie.

Masážne procedúry, relax, wellness a ajurvéda z pokoja a múdrosti Ázie. Porovnanie dychu, prijímanie energie a obnovenie harmónie v emóciách, myšlienkach a životoch.

Akvizičné a reštrukturalizačné poradenstvo. Ponúkame manažment kríz a rizík. Spravujeme pohľadávky a poskytujeme právny servis.

Ponúkame: - solar štúdio - krzo sauna - aerobic - vacu štúdio - pilates štúdio - bazén a sauna

Solárium Bowling Fitness - whirpool, sauna, para Squash Kúpeľné procedúry perličkový kúpeľ, olejové bylinkové kúpele, podvodné masáže, parný tunel Masáže

Služby spojené s distribučnými prácami pre tuzemské a zahraničné firmy. - skladovanie - skladová logistika - balenie, kompletizácia

-Realitná činnosť -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

WORLDFACE je mladá moderná spoločnosť zaoberajúca sa zastupovaním obchodných spoločností, sprostredkovateľskými riešeniami a zbližovaním ponuky s dopytom v odboroch Grafický dizajn, ICT (Informačné a komunikačné technológie) a Reality (nehnuteľnosti, pozemky).

Personálna agentúra: - sprostredkovanie zamestnania - výber zamestnancov - priame aj nepriame vyhľadávanie kandidátov do silných českých i zahraničných firiem - rýchly servis ako pre kandidáta, tak pre zamestnávateľov s ohľadom na kvalitu poskytovaných služieb Oblasti, odbory: - stredný aj vyšší manažment - IT, telekomunikácie, FMCG, ...

Solárium Fitness centrum - posilňovňa - osobné tréningy Sauna Masáže

Ste zamestnávateľ a potrebujete dočasnú výpomoc? Hľadáte brigádu? WorkTime, spol. s r.o. je študentská agentúra, so zameraním na dočasnú výpomoc temporary help. Spoločnosť vznikla v decembri 1999 a vytvorila ponuku komplexných personálnych služieb na najvyššej úrovni. Naše služby využíva viac ako 100 českých a zahraničných spoločností a viac ...

Ponúkame služby personálnej a vzdelávacej agentúry. Poskytujeme personálne a ekonomické poradenstvo..

Firma Work for Life, s.r.o. sa zameriava na sprostredkovanie prác v luxusných hotelových a gastronomických destináciách prevažne v nemecky hovoriacej oblasti Švajčiarska. V spolupráci s hotelmi zaisťujeme pre uchádzačov ubytovanie a stravu. Ďalej pre záujemcov obstarávame poistenie a úverové financovanie.

PALÁCIA TURMALIN - prenájom administratívneho objektu. Administratívny objekt má 8 nadzemných podlaží, 7. a 8. podlažie je objemovo ustúpené pre terasy, ktoré ku kanceláriám v týchto podlažiach patria.

DIVÍZIA INTERIÉROV, EXTERIÉROV ponúka klientom širokú škálu služieb v oblasti interiérov i exteriérov.

Internetový obchod, e-shop: - vysávače zn. Vorwerk, príslušenstvo k vysávačom - čistiace prostriedky - bazénová chémia Služby: - upratovacie - čistenie interiérov automobilov, autobusov.

Výroba - billboardy Výroba - reklamy - transparenty - reklamná ceduľa Veľkoplošná tlač

Ponúkame širokú škálu fotoslužieb, ateliér, reportáže, výrobu digitálnych aj klasických fotografií, rýchle a kvalitné spracovanie najmodernejšej digitálnej technológie na fotopapiere Kodak.

Predaj, prenájom nehnuteľností. Prenajímame priestory pre nadštandardné bývanie aj moderné pracovné zázemie. Sme investičnou a developerskou spoločnosťou.

Činnosť: - realitný maklér - developerská činnosť.

Tlačiareň: - maloformátová a veľkoformátová tlač - vizitky - letáky - katalógy - plagáty - svetelná reklama - grafické štúdio.