Fotografické a grafické štúdio: - fotografické služby - grafické služby - tvorba webových stránok.

Agentúra práce: - nábor zamestnancov - Temporary help - outplacement - agentúrne zamestnávanie - výberové konania.

Služby: - upratovacie - umývanie okien - upratovanie, údržba vonkajších priestorov (zametanie chodníkov, hrabanie trávy a lístia, zimná údržba chodníkov....) - jednorazové, pravidelné upratovanie.

Služby - priemyselné čistenie a vysávanie - čistenie kanalizácií - výškové práce, rizikové výrub stromov - práca sacím bahrom - čistenie a servis bioplynových staníc.

Poradenstvo v oblasti životného štýlu a okrem iného realizujeme: - architektúru interiéru podľa feng shuej - predaj obrazov do bytu - výtvarnú tvorbu - grafický dizajn - semináre feng shuej.

Prenájom profesionálnej osvetľovacej a ozvučovacej techniky vrátane inštalácie a obsluhy počas hudobnej produkcie. Mestské a obecné slávnosti, koncerty, zábavy, firemné večierky, detské programy, módne prehliadky aj s rozmerným mólom a ostatné eventy na kľúč. Originálne oldies párty vo vybranom štýle, na prianie možno aj s analógových ...

Fotky, fotografie, módnu aj výtvarnú fotografiu pre firmy aj agentúry.

Prekladateľka a tlmočníčka anglického jazyka: - preklady a tlmočenie vrátane súdnych prekladov - tlmočenie svadieb ai. - profesionálne tlmočenie a obojsmerné - preklady angličtiny pre verejnosť, firmy a štátnu sféru - jazykové korektúry - všeobecné preklady a odborné špecializácie ako napr. obchodná angličtina, ekonómia a účtovníctvo, ...

Služby: - poskytovanie softvéru - poradenstvo v oblasti informačných technológií - spracovanie dát - hostingové a súvisiace činnosti - webové portály

Služby - prevod lekárskej ordinácie na s. r. o. - poradenstvo s prevodom a predajom ordinácie - financovanie, riadenie projektov a firiem.

Činnosť: - hodinový manžel - opravy v domácnosti.

Kozmetické služby - kozmetické ošetrenie pomocou ultrazvukovej špachtle - chemický peeling - dermarollerová mezoterapia - enzymatický peeling.

Upratovacie služby - upratovanie domácností - upratovanie spoločných priestorov domov aj kancelárií - čistenie kobercov a čalúnnictva - umývanie okien.

Eventová a svadobná agentúra so štipkou odlišnosti... Sme tím kreatívnych ľudí a dokážeme pripraviť nezabudnuteľnú akciu – či už ide o svadbu, oslavu narodenín alebo firemnú párty. Máme radi nové výzvy a zorganizujeme oslavu podľa vašich požiadaviek a predstáv. Spolupracujeme s overenými dodávateľmi, ktorých si starostlivo vyberáme, aby všetko ...

Sprievodcovské služby po celej republike av Taliansku, poznávacie zájazdy do Talianska, súkromná výučba taliančiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov, preklady a tlmočenie čs-it.

Vykonávame upratovacie a vypratávacie práce, čistenie kobercov a čalúnenie, umývanie podláh, dverí, okien, maľovanie bytov i údržbárske práce. Výroba mreží do okien.

Ponúkame tlač lietadla, tlač vizitiek, falcovaných listov, skladaných lietadiel, tlač plakatov, samolepiek a ďalších produktov za nízke ceny.

Služby - webdesign, tvorba webových stránok - e-shopy - internetové prezentácie.