Spoločnosť Inspiro Solutions s.r.o. ponúka webdesign, grafiku, optimalizáciu a marketing stránok pre vyhľadávače. Poskytujeme služby v oblasti internetových riešení, e-commerce a reklamy.

DTD špecializovaná agentúra na realizáciu výstavných expozícií výstavná expozícia, realizácia komplexné reklamné služby. exhibition - architektúra - advertising

Služby: - stráženie detí všetkých vekových kategórií - sprievod detí - opatrovateľka.

Spoločnosť QUARTEX Praha s.r.o.: -autorizovaný (certifikovaný) partner spoločnosti Microsoft v Českej a Slovenskej republike -autorizovaný výhradný zástupca -implementácia, predaj a podpora CRM a ERP systémov.

Činnosť: - eventová a produkčná agentúra.

Exprestlač Predaj: - papiernický sortiment. Polygrafické služby. Výroba pečiatok.

Návrh a realizácia: - prenájom vysielacieho priestoru na plazmových obrazovkách - digitálna reklama.

Internetové projekty: - dopytu - katalóg remesiel - najlepší pomocník.

Projekčná činnosť - projektovanie oceľových konštrukcií, technologických celkov - projektovanie špeciálnych strojov a zariadení. Opravy, servis a úpravy strojov a zariadení - generálne opravy strojov a zariadení - opravy hydraulických a pneumatických strojov - repase strojov - zabezpečenie náhradných dielov - nastavenie strojov a ...

Služby: - databázy, dátové sklady, business intelligence - správa počítačových sietí - webdesign

Služby: - správa počítačových sietí - databázy, dátové sklady, business intelligence - webdesign

Predaj, montáže, servis: - zabezpečovacie systémy. Vývoj na zákazku: - podnikateľský softvér širokého zamerania - silno a slaboprúd - ochrana majetku a osôb.

Vydavateľstvo Business Media CZ s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu viac ako dvadsať rokov. V našej ponuke nájdete prevažné odborné tituly z odborov architektúry, stavebníctva, priemyslu alebo dopravy. Medzi populárne tituly nášho vydavateľstva patria aj katalógy a časopisy z oblasti auto-moto, bývania či publikácie pre autoškoly. Do našich aktivít ...

Služby v oblasti osobného manažmentu - vedenie a stanovenie priorít a zadávanie úloh - delegovanie - prevencia a zvládanie stresu - efektívna plánovanie, zníženie časového zaťaženia. Sprostredkovanie nájmu, prenájmu - prenájom Vášho bytu.

Personálna agentúra - sprostredkovanie zamestnania - ponuka pracovných pozícií.

Dobré ráno pre obchod. Neformálne stretávanie podnikateľov pri raňajkách.

Služby - webdesign - tvorba webových stránok.

Služby - realitná činnosť - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie - prenájom reklamných plôch.

Činnosť: - finančné poradenstvo - poradenstvo v oblasti realít.

Výtvarný a grafický ateliér: -vypracovanie kompletného grafického návrhu vrátane makety -brožúry, katalógy, letáky, samolepky -vydávanie obrazových publikácií, vydavateľstvo -fotoateliér -fotogaléria.