Všetky kadernícke služby dámske aj pánske

Obchodný dom, autodiely, reality. Autodiely: - predaj dielov pre veľkoobchodných a maloobchodných zákazníkov. Reality: - realitná činnosť

Fotoateliér. Fotografické služby. Predaj albumov a rámov, fotodarčeky. Spracovanie - amatérske foto. Prenos fotky na tričká, hrnčeky, vankúšiky, puzzle atď.

Inštalácia a aktualizácia nových počítačov. Reinštalácia operačných systémov, ovládačov a softvér. Zálohovanie dát pred opravou. Bežné, expresné opravy počítačov. Výpočtová technika, príslušenstvo. Predaj: - vysielačky a príslušenstvo.

Manikúra, P-Shine, lakovanie, spevňovanie nechtov. Modeláž nechtov. Pedikúra. Masáž - klasická, škandinávska, lávové kamene, medová, čokoládová, manuálna lymfatická, celulitídová.

Služby: - poštové - doručovateľské.

Služby: - manikúra, - pedikúra - masáže, masírovanie - reflexná terapia - masáže regeneračné a rekondičné-pre dospelých a deti - harmonizácia čakier. - reiki - terapia.

Kaderníctvo - dámske, panské a detské. Objednávacie termíny najdlhšie 14. dní vopred.

Akreditovaná vzdelávacia spoločnosť. Služby, poradenstvo a vzdelávanie v oblastiach: - pedagogiky, psychológie a manažmentu - sebapoznanie, komunikácia a emocionálna inteligencia - metód a foriem pedagogickej práce, formatívneho hodnotenia - poskytovanie clodových služieb v oblasti hodnotenia - rozvíjanie metód formatívneho hodnotenia - ...

Masáže klasické, športové, lymfatické, lávovými kameňmi

Úprava srsti psov strihaním aj trimovaním. Predaj psej kozmetiky a potrieb pre psov.

Zvoz, odvoz, triedenie, likvidácia: - komunálne odpady aj nebezpečné. Zber, výkup: - recyklovateľné suroviny. Predaj softvéru SW: - katalóg odbytu odpadov.

Štúdia rodinných domov, interiérov a ostatných objektov. Projektová činnsot- DUR, DSP, DPS.

Vitajte v našom internetovom obchodnom dome, kde nájdete ponuky niekoľkých stoviek našich partnerov vrátane ich zliav a akcií. Môžete si tu vyberať ponuky mnohých miliónov rôznych položiek tovaru a služieb. Zadarmo tu taktiež zverejňujeme desiatky zľavových kupónov.

Prístav: -preklad sypkých materiálov z plavidiel na cestné vozidlo, vagóny -prenájom kancelárií a krytých skladov s prístupovou rampou -predaj najlacnejšie nafty pre cestnú a lodnú dopravu.

Realitná kancelária Zlín - Reality Zlín - Zabezpečujeme kompletný servis - predaj a prenájom nehnuteľností: byty, domy, pozemky, chaty, chalupy, komerčné nehnuteľnosti. Sprostredkovávame hypotéky a úvery vo všetkých bankách a stavebných sporiteľniach. Refinancovanie hypoték a úverov. Sprostredkovávame vypracovanie znaleckých posudkov pre banky, ...

Personálny a inzertný server. Obchodná a autorská firma. Služby: -podpora malého a stredného podnikania -kozmetická a vizážistická (vizážista) poradňa -možnosť ďalšieho príjmu Produkty firmy a značiek (značky): -AMWAY, NUTRILITE, ARTISTRE, GLISTER, LOC, iCook, eSpring, iWok, XS Power dring

Realitná kancelária s tradíciou od roku 1998 na trhu s realitami Zlín, Otrokovice a okolie ponúka: - profesionálne a komplexné služby v celom spektre realít - predaj, kúpa alebo smena všetkých typov nehnuteľností, bytov, rodinných domov a pozemkov.

Preklady, tlmočenie: - taliansky jazyk - taliančina

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj s výnimkou oblastí uvedených v prílohách zákona č. 455/91 Zb. -Činnosť organizačných a ekonomických poradcov -služby realitnej kancelárie -Sprostredkovateľská činnosť v službách

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, prípravky - náhradné diely a strojné súčasti. Služby - prieskum trhu - školenia a vzdelávanie v rôznych oblastiach manažmentu.

Komplexná výroba videorelov, firemné video, veľtržná videoprezentácia, svadobné video, tvorba responzívnych www stránok, fotobanka staré pohľadnice.