Služby: - masáže - výživové poradenstvo - tréner fitness.

Preklady, tlmočenie: - angličtina špecializácia - jazyková agentúra - kurzy angličtiny, španielčina, gréčtina, nemčina, francúzština - individuálne, skupinové, firemné.

Preklady a tlmočenie - z a do nemčiny. Súdne overenie, konferečné tlmočenie. Obchodné rokovania v nemeckom jazyku.

Preklady a tlmočenie nemecký a anglický jazyk. Služby: - súdne preklady a tlmočenie textov právnej povahy -preklad, tlmočenie na konferenciách s medzinárodnou účasťou, obchodné rokovania, návšteva zo zahraničia, svadobné obrady Odborné texty: -z odboru strojárstvo, ekonómia, lingvistiky, a texty krásnej literatúry písané v angličtine a ...

Bežné preklady. Právne preklady. Súdne preklady. Obchodné preklady. Stavebné preklady. CAT preklady. Tlmočenie. Korektúry rodeným hovorcom. Notárske overenie prekladov. Jazyky: albánčina, angličtina, arabčina, arménčina, azerbajdžančina, bieloruština, boseňčina, bulharčina, slovenčina, esperanto, estónčina, fínčina, francúzština, ...

Moravia - prekladateľské a tlmočnícke služby do viac ako 50 svetových jazykov, preklady so súdnym overením, rovnako ako tlmočenie.

Tuček English. Výučba, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzívne pobytové kurzy -celoročné kurzy v Hodoníne -firemné a individuálne kurzy -pre dospelých 7 úrovní -pre deti od 12 rokov 3 úrovne -jazykové kurzy, jazykový kurz. Preklady, tlmočenie.

Tlmočenie a preklady: -taliančina - nemčina. Výroba, predaj, eshop.: -vlny a ušľachtilých vlákien -kurzy plstenia -výrobky z merina a ušľachtilých vlákien vyrobené technikou zvanou plsteniu/filcovaniu: -netradičné čiapky, klobúky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -prianiačka -šperky.

Preklady a tlmočenie. Nemecký jazyk. Preklady odborných textov: -právo -obchod -úradné dokumenty -financie -cestovný ruch -gastronómia -potravinárstvo -nápojový priemysel -informačné systémy -ekonomika a marketing -stavebníctvo -strojárenstvo -ekológia -história -zdravotníctvo -poľnohospodárstvo a ďalšie odbory.

Poskytovaním outsourcingu technických, logistických a marketingových služieb umožňujeme našim zákazníkom plne sa sústrediť na realizáciu svojich vlastných cieľov.

Ponúkame ucelené portfoilo produktov a služieb v oblasti hlasových a dátových komunikácií a výpočtovej techniky.

Návrhy a realizácia počítačových sietí a zabezpečovacích systémov.

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT riešení call centier.

TelePlus s.r.o. pôsobí v niekoľkých oblastiach telekomunikačného a softvérového trhu.

Sme špecializovaná softvérová firma na riešenie problematiky EDI a bezpečnosti EDI: - elektronickej výmeny informácií na základe medzinárodných štandardov - vývoj softvéru - logistiku a komunikácia s EDI súvisiacimi. Know-how firmy je hlavne v obore počítačových komunikácií na báze štandardov eBusiness.

Ponuka služieb v oblasti telekomunikácií, informačných technológií, zabezpečovacej techniky a slaboprúdových riešení. Faccility manažment. Marketing.

Konzultačná a projektová činnosť v oblasti telekomunikácií.

TELE3 s.r.o. - registrácia domén - webhosting - serverhosting

Kompletné dodávky informačných a riadiacich dispečerských systémov pre rozsiahle technológie typu: - vodárenské dispečerské systémy - dispečerské systémy povodia - elektrické siete - rozsiahle tepelné siete.

Oficiálny PARTNER spoločnosti VODAFONE poskytuje - starostlivosť firemným zákazníkom franchisovej predajne

TELCEL, spol. s r.o. ponúka všetky služby a poradenstvo v oblasti komunikácií a počítačov. Spoločnosť vznikla v roku 1995 a už od svojho vzniku sa zameriava na poskytovanie komplexných služieb používateľom Internetu a nadštandardného servisu používateľom výpočtovej techniky. Naša spoločnosť sa zameriava nielen na „veľkých“ klientov a ...

Realitná činnosť, predaj, prenájom - byty - domy - chaty, chalupy - pozemky - komerčné priestory