Spoločnosť T & S Ostrava, s.r.o. sa zaoberá analýzami rizík strojných zariadení a liniek, vrátane priemyselných, ďalej potom projekčnými prácami (EPLAN P8), realizačnými, výrobnými, obchodnými a servisnými službami v profesiách elektro a MaR. Ďalej zabezpečujeme odborné poradenstvo a autorský dozor. Sídlime v meste Klimkovice na adrese 30.apríla ...

Bezpečnostná agentúra (agentúry), strážna služba, securitas: -ochrana stavieb, stavby -detektívna kancelária, služby, agentúra -detektívna činnosť v obchodoch -fyzická ostraha, stráženie objekty, budovy, byty, ostraha objektov, osôb, majetku, areálov -strážna služba, monitoring -montáž, revízia, servis elektrické, elektronické bezpečnostné ...

služby - individuálna výučba angličtiny v menších skupinách, firemné výučba - preklady z angličtiny do češtiny aj zo slovenčiny do angličtiny.

Ponúkame komplexné služby komerčnej bezpečnosti, fyzická ostraha, elektronická ostraha systému EZS a EPS pultom centrálnej ochrany PCO. Zabezpečíme športové a spoločenské akcie, zaistíme projekt, inštaláciu a servis EZS a EPS. Súčasťou je aj poradenstvo v oblasti stráženia osôb a majetku.

Informačné centrum. služby: -informácie -fax * -kopírování.

Autoservis, servis, oprava: -osobné automobily všetkých značiek. Príprava, prevedenie: -STK. Pneuservis, maloobchod, predaj, oprava: -pneumatiky.

Skúšanie, meranie a certifikácia stolárskych výrobkov (okná, dvere, podlahy, hranoly, konštrukčné drevo).