Architektonické služby - podkrovné vstavby - nízkoenergetické a pasívne domy.

Urbanizmus miest a obcí, navrhovanie pozemných stavieb všetkých typov, projekty, architektonická konzultačná činnosť

Architektonický ateliér navrhuje novostavby a rekonštrukcie aj úpravy historických budov. Obytné domy, hotely, penzióny, reštaurácie, stavby na predaj, administratívu. S architektom pracuje team špecialistov.

Služby: - ponuka architektonických prác so zameraním na rodinné domy a rekonštrukcie pamiatkovo chránených objektov.

Vypracovanie štúdií a autorizovanej projektovej dokumentácie v oblasti rekonštrukcií, opráv a stavebných úprav existujúcich objektov, vrátane súvisiacich meračských a prieskumných prác. Špecializujeme sa na náročné prípady komplexnej sanácie stavebnej vlhkosti prirodzenými vzdušnými metódami a ďalšími opatreniami, často v kombinácii so ...

Zaistenie komplexných projektových a užívateľských dokumentácií stavieb. Konzultačná a inžinierska činnosť vo výstavbe.

Architektonický ateliér Zameranie: - návrhy bytových a občianskych stavieb - novostavby a rekonštrukcia rodinných domov - návrhy interiérov vrátane dizajnu nábytku - urbanistické riešenia - ekologické stavby s využitím obnoviteľných materiálov - komplexné dodávky všetkých stupňov projektovej dokumentácie

Architektonický ateliér Návrhy a rekonštrukcia - stavby

Navrhovanie interiérov, obytných a priemyselných budov

Projektová kancelária: - architektonické návrhy stavieb - rekonštrukcie a prístavby - podkrovné vstavby - návrhy interiérov - zabezpečenie územného rozhodnutia a stavebného povolenia.

Ponuka vypracovania architektonických štúdií a projektov rekonštrukcií, novostavieb a interiérov.

Architektonický ateliér. Architekt, architekti.

Ponuka architektonických a projektových služieb pre stavebné povolenie, ohlásenie a územné rozhodnutie verejných, komerčných i rezidenčných stavieb. Pôsobisko Praha a okolie. Činnosti firmy: - architektonické a urbanistické štúdie - dokumentácia pre územné a stavebné konanie - projekty rodinných domov - projekty obytných a občianskych ...

Stráženie domácich maznáčikov, psov a exotických a hospodárskych zvierat.

Tvorba softvér na zákazku. Web aplikácie. Win aplikácie. Softvér pre ekonomickú agendu.

Exkluzívny kozmetický salón. Zakladáme si na individuálnom prístupe ku každému zákazníkovi. Naším cieľom je poskytovanie služieb na vysokej úrovni s použitím najlepších prípravkov.

Ponúkame služby v oblasti záhradnej architektúry.

Ponuka služieb v oblasti public relations, médií a marketingu. Konzultácie, špecializácia na strategické poradenstvo, realizáciu konkrétnych PR projektov, vzťahy s médiami, krízovú komunikáciu, internú komunikáciu, verejné záležitosti a redakčné služby za seriózne ceny.

- dámske, pánske kaderníctvo - akreditované rekvalifikácie pre kaderníčky (Holičské a kadernícke práce) - možnosť riadenej praxe či garancie - predlžovanie vlasov metódami micro ring, keratín, pásové predlžovanie, belargo - kurzy na predlžovanie vlasov a rasta vrkôčiky.

Služby: - internetové pripojenie - pripojenie k internetu - televízia - VOIP volanie

Služby: - nákladná autodoprava - zemné a výkopové práce - kontajnery - odvoz sutiny a dovoz sypkých materiálov, stavebných materiálov vrátane dovozu suchého betónu

Kozmetika - depilácia klasickej a teplým voskom - trvalá na riasy - permanentný make - up - dekoratívny kryštál na zuby Pedikúra - manikúra - modeláž nechtov Prevádzka - solárium - solagenárium Parné bylinné kúpele Lymfatické a klasické masáže.