Služby: - IT poradenstvo - správa sietí - softvérové audity - outsourcing - webhosting - telekomunikácie

Ponúkam fotografické služby. Ponúkam fotenie v exteriéri, aj interiéri, boudir foto, fotenie bábätiek, tehotných žien, svadobné foto, rodinné fotografie a iné.

Služby: - lymfodrenáž - kavitácia - bezbolestná liposukcia - LED fototerapia - masáže - kozmetika.

Som fotograf a ponúkam všetky fotografické služby. Fotím pre radosť a prevažne deti, svadby, portréty a rodiny.

Ponúkam fotenie svadieb, bábätiek, detí, tehotných žien, párov, portréty ľudí a rodinné foto.

Skúšobňa VN a VVN - údržba, externé aj dielenské opravy - meranie, skúšky a revízie elektrozariadení. Vykonávame opravy: -trafostanica, trafa -rozvodne a transformátory 110kV, 35kV, 22kV aj 6kV s rôznym prevodom, distribučné 0, 4kV aj špeciálne, pecné transformátory.

Činnosť: - stavebné bytové družstvo Kancelária Brno: Kounicova 270/11

T-štúdio Služby: - kaderníctvo - kozmetika - modelácia nechtov - solárium -masáže

Služby: -masáž športová, rekondičná -manikúra -pedikúra -depilácia.

Gebrüder Weiss spol. s r. o., transport a logistika.

Personálna agentúra: - výber, nábor zamestnancov.

Kresťanská organizácia. Kurzy, výučba, organizovanie, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letné tábory - detské ihrisko - prenájom priestorov.

Prevádzkujem dámske, pánske i detské kaderníctvo.

Prevádzka pánskeho a dámskeho kaderníctva.

Prevádzkujem dámske, pánske kaderníctvo. Fúkanie, farbenie, strihanie.

Tlačiareň. Tlačiarske služby. Polygrafická výroba. DTP štúdio. Propagačné materiály: -bloky lepené bez obalu -bloky lepené s obalom -bloky so špirálou -samolepky -prezentačné zložky. Natlačiť čokoľvek - logo, texty, obrázky, fotografie. Reklamné predmety: -rubikova kocka s reklamnou potlačou -reklamný flash disk s vlastnou ...

Sme profesionálna a medzinárodne úspešná realitná spoločnosť, ktorá realizuje predaj a prenájom luxusných nehnuteľností. Ponúkame efektívne a komfortné služby s vyššou úžitkovou hodnotou, dôvernosť obdržaných informácií a spoľahlivý právny servis. V našom energickom tíme pracujú iba skúsení odborníci.

Národná kolotočová spoločnosť Schulz®. Prenájom: - zábavné atrakcie: - horská dráha - retiazkový kolotoč - veľké labute - autodróm - skákacie hrady.

Reklamná agentúra, servis: -dizajn-grafika -dopravné prostriedky - celopolep, prevleky -autoplachty, transparenty -označenie prevádzok -informačné systémy v budovách -prezentačné stojany a vitrýny -digitálne fotoštúdio -navštívenky, pečiatky -návrh inzercie v médiách -kalendáre a darčekové predmety -katalógy a katalógové ...

Fotografické služby: - svadobných obradov - ateliérne umelecké fotografie - všetky fotografické služby - predaj fotoaparátov - rámovanie obrazov a fotografií.

Realitná agentúra Predaj, prenájom - byty, domy, pozemky

Služby: - líčenie svadobné, denné, pre špeciálne príležitosti - foto make-up - premeny - konzultácie, poradenstvo v oblasti starostlivosti o pleť - hĺbková analýza pleti prístrojom SAM - styling na fotenie

Práca: - vodoinštalatérske - údržba bazénov - údržbárske práce - služby hodinového manžela.