Rekonštrukcia voda, plyn, kúrenie, kanalizácia.

Služby: -meracie aplikácie - meracími prístrojmi ako v rámci testovacích staníc (napr. funkčné testovanie, TestCelly) pre výrobné linky, tak aj v spojení s jednoúčelovými strojmi -riadenie automatizačné systémy - riadiace systémy strojov používame produkty firiem Bernecker & Rainer, Siemens, Beckhoff, Allan Bradley, Mitsubishi, Omron -výrobné ...

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie pozemkových úprav -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Výskum a vývoj v oblasti ...

Firma ponúka public relations, firemné publikácie a klientske magazíny a prezentácie.

Letecké služby: - vyhliadkové lety balónom - prenájom - reklamy na balónoch - reklamné lety - výcvik pilotov.

Dodávky reklamných predmetov s potlačou, potlač. Služby: - tampontlač - transfertlač - výšivka - nášivka - sieťotlač - rezaná reklama. Potlač: - tričká - dáždniky - tašky ( papierové, igelitové ).

Hlavnou činnosťou spoločnosti je: - dovoz kávy - praženie kávy - balenie kávy - skladová logistika - gastroservis. - dovoz cukroviniek Dr.Gerard

Architektonické štúdio ponúka služby v oblasti architektonických návrhov a projektov. Špecializujeme sa na interiéry malých bytov, návrhy rodinných domov, obchodných priestorov, a ďalšie služby v stavebníctve a dizajne interiérov.

Sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností.

Vydavateľská a nakladateľská činnosť: - vydávanie fotografií, pohľadníc, plagátov, formulárov. - korektúry a technická redakcia.

Naše služby: - realizácia všetkých pozemných, inžinierskych stavieb a stavieb vykonávaných banským spôsobom od projektu po realizáciu - nákladná vnútroštátna preprava - predaj širokého sortimentu nápojov vrátane dopravy - zámočnícke práce, kovovýroba - predaj a montáž plastových okien - realitná činnosť, predaj rodinných domov.

Práčovňa a čistiareň. Ponúkame pranie, čistenie, žehlenie, mandľovanie a dopravu bielizne. Perieme posteľnú bielizeň, obrusy, záclony, závesy a pracovné odevy pre hotely, reštaurácie.

Architekt, architekti. Ponuka projektovej činnosti vo výstavbe.

Architektonická a inžinierska činnosť: - rodinné domy a vily - interiéry - občianske stavby a bytové domy - rekonštrukcia.