Vydavateľstvo, výroba: - turistické mapy Prahy - vizitky, prospekty, katalógy.

Accenture je globálna spoločnosť poskytujúca odborné služby v oblasti: -manažérskeho poradenstva -technologických služieb a outsourcingu.

Počítačové služby Administratívne služby Reklamné a marketingové služby Zprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Zprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Služby - projektová dokumentácia, projekcia - prípravy a realizácie stavieb - stavebné povolenie - štúdie - stavebný dozor.

Zastupovanie farmaceutických spoločností na lekárenskom trhu.

Webové stránky - internetové aplikácie, kompletné webové služby

UniCall je outsourcingové kontaktné centrum so škandinávskymi koreňmi as výraznou pracovnou kultúrou, ktoré bolo úspešne prijaté na stredoeurópskych a východoeurópskych trhoch.

Jedna z najúspešnejších firiem v oblasti obchodného outsourcingu pre lekárenský sektor v Českej republike. Distribúcia farmaceutického tovaru tuzemských i zahraničných spoločností.

Architektonický ateliér: - architektonické štúdie - stavebná projekcia - návrh interiérov, objektov Feng-shui.

Služby - dezinsekcia - deratizácia - dezinfekcia - vypratanie priestorov, ochrana budov a fasád proti vtáctvu. Pobočka - Henrichov Hradec.

Zber, výkup, spracovanie: - papier - plasty - železo - farebné kovy

Služby: - poradenstvom v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany a ochrany životného prostredia

Hodinový manžel - drobné stavebné práce, opravy muriva, pokládka dlažby, obklady - drobné elektroinštalačné práce, výmena zásuviek, výmena svietidiel - drobné vodoinštalačné práce - upratovanie a čistenie kobercov, dlažby - údržba záhrady, kosenie trávnika.

Služby: - tvorba webových stránok - SEO optimalizácia.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Projektovanie elektrických zariadení -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Logistika, skladovanie. Dopravná spoločnosť. Doprava sypkých materiálov. Výroba a distribúcia dreva a drevených produktov. Výroba a predaj drogistického tovaru.

Rozprávkové masáže: -klasické -lymfatické -medová masáž -masáž proti celulitíde