Služby: - programovanie - tvorba webových aplikácií.

Služby: -meranie a analýza hluku a vibrácií v odboroch priemysel, stavebníctvo, urbanizmus a hygiena.

Nechtové štúdio. Manikúra, nechtová modeláž. Shellac – gellak.

Maklérka. Predaj a prenájom bytu, domu, pozemku, nebytových priestorov Hodonín. Realitné kancelárie. Sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - špecializujeme sa hlavne na USB flash disky a ostatné darčekové predmety, určené predovšetkým na potlač vašim logom.

Kozmetický salón Alena: -kozmetika -celkové ošetrenie pleti -depilácia teplými voskami, epilácia -mikromasáže očného okolia a iné -farbenie rias a obočia -trvalá na riasy.

Projektová činnosť vo výstavbe Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

Služby: -reklamné polepy Príbor -polepy automobilov -GRF štúdio -rezaná reklama -veľkoplošná tlač: -billboardy, bannery, plachty -reklamné pútače,vývesné štítky, vývesky -orientačné systémy -samolepky,vizitky,tlačoviny -pečiatky -reklamné predmety -aranžovanie výlohy. Propagácia, propagačný ...

Služby - projekčné práce, projektové dokumentácie pozemných a vodohospodárskych stavieb - stavebný dozor - planografické práce.

Služby: - nechtová modelácia - predlžovanie, zahusťovanie rias - vizážistika.

Služby: - nákladná autodoprava tuzemská, medzinárodná - nadrozmerná doprava - námorná, letecká a železničná doprava - skladovanie - colné služby - logistika

Callasistent.cz je portál špecializovaný na dojednávanie obchodných schôdzok pre živnostníkov a podnikateľov. Prevádzkareň - adresa: Na Stránke 25, 370 05, České Budějovice

GfK Czech je v Českej republike popredným poskytovateľom komplexných služieb v oblasti výskumu trhu, marketingových analýz, vrátane konzultačného a poradenského servisu pre zákazníkov z oblasti priemyslu, obchodu, médií a pre poskytovateľov služieb zo súkromného i verejného sektora.

Služby: - tvorba, správa webových stránok - webdesign.

Moravská pohrebná služba a krematórium Kancelárie: - v Šumperku na ulici Nerudova av krematóriu - v Jeseníku na prízemí Schrothovho domu - v Červenej Vode v novej smútočnej sieni.

Kozmetický salón, služby: - kozmetika - kaderníctvo - solárium - masáže

Vlastné technológie: DTP, ofset, kníhtlač, tampón, ploter, digitálna tlač A3+, digitálna foto 8 mil., veľkoformátové, veľkoplošné kopírovanie, laminovanie, knihárske práce, knihárstvo.