Služby - vývoj softvéru - internetové služby, správa webových aplikácií - konferenčná činnosť, organizovanie konferencií.

Služby: - trhové odhady nehnuteľností - kompletný servis pri prenájme, predaji a správe nehnuteľností

Ubytovacie služby Hostinská činnosť Tlmočnícka a prekladateľská činnosť - jazyk poľský

Činnosť: - poradenstvo v oblasti úspor energií pre bytové domy - dotačný manažment - kompletná príprava revitalizácie bytových domov.

Služby: - 3D animácia, vizualizácia - grafika.

Jazykové kurzy angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny, ruštiny a poľštiny vedené českými lektormi i rodenými hovorcami. Výučba zameraná na hovorený prejav v malých skupinách. Obchodná angličtina aj príprava na Cambridgeské skúšky KET, PET, FCE, CAE. Zaisťujeme výučbu individuálnu, pre firmy aj verejnosť. Nástup po celý školský ...

Strihanie a kompletné úpravy, Psie SPA: - psy - mačky.

Hodinový manžel: - remeselné služby v domácnostiach.

Lilly production s.r.o. ponúka služby v oblasti reklamy, marketingu, public relations a produkcie. Prednosťou reklamnej agentúry Lilly production s.r.o. je predovšetkým spojenie reklamných a marketingových nástrojov s najmodernejšími a najosvedčenejšími postupmi.

Realitná kancelária - predaj a výkup všetkých druhov nehnuteľností, bytov, rodinných domov, chát, chalúp. Pobočka: - adresa: Bayerova 120, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm.

Tlačová produkcia, digitálna a ofsetová tlač. Poskytujeme komplexné služby v segmente polygrafie a pridružených odboroch.

Kozmetika. Kaderníctvo. Manikúra a nechtový design. Pedikúra. Plastická chirurgia. Masáže.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - čistiace a upratovacie prostriedky - papierové role - mydlá, dezinfekcia - dávkovače tekutých mydiel - upratovacie vozíky, okenné a podlahové stierky Služby: - upratovacie - čistenie a upratovanie pre organizácie, firmy, sklady Predaj antikorózneho prostriedku Fluid Film

Naša spoločnosť sa zameriava na široký súbor činností, ktoré v sebe zahŕňajú sofistikované návrhy bezpečnostných systémov vrátane špecifikácie konkrétnych výstupov a úžitkových vlastností pre zákazníka. Návrh a riadenie procesov Dokážeme odborne definovať firemné procesy a postupy, ktoré vám zaistia špecifikáciu kľúčových činností a ...

Činnosť: - IT služby - cloudové služby - pripojenie k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilné telefóny Reklamné a marketingové služby.

Dodávka: - softvér pre riadenie firiem Vision ERP.