Služby: - projektové riadenie stavieb - project management - construction management.

Činnosť: - správa budov, nehnuteľností v Prahe a okolí - facility management.

Predaj, prenájom: -LED systému -reklamný otočný systém digitálna tlač -polepy automobilu Ponúkame: - LED DISPLAYS SYSTEMS je novinkou, ktorú naša firma začala ponúkať na predaj aj prenájom. Ponúkame tento systém v sériách 0, 8 a 1m vysokých. Prenosný elektronický display je možné použiť okolo okrajov ihrísk v jeden celok. Systém môže byť ...

Kopírovacie centrum. Fotoateliér, fotograf. Predaj hračiek, hračky. Cestovná agentúra Predaj digitálna fototechnika a prístroje.

Predaj nehnuteľností. Realitná maklérka. Predaj, prenájom: -domy, dom -byty, chalupy, chaty -záhrady, pozemok -kancelárske priestory, kancelárie.

Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce Grafické štúdio, veľkoplošná tlač Letáky, pozvánky, katalógy, časopisy, kalendáre, plagáty, svadobné oznámenia, priania, party a iné tlačoviny podľa vašich prianí, reklamný textil, reklamné a darčekové predmety, vizitky, obálky, hlavičkové papiere, pečiatky.

Akciová spoločnosť EEIP je jedna z najvýznamnejších českých spoločností pôsobiacich v odbore poradenstva v oblastiach fúzií a akvizícií, privatizácií, firemných financií a prípravy subjektov na vstup a pôsobenie v EÚ a pri získavaní zdrojov z fondov EÚ. Poradenstvo v oblastiach: - fúzie a akvizície - privatizácia - reštrukturalizácia a ...

Činnosť: - IT služby - inštalácia a správa serverov - networking - outsourcing - vzdialená pomoc

Služby: - vytvárame a implementujeme zmenové programy, formou školenia, riadenia a rozvoja všetkých manažérov - personálne Outsourcing - koučing - školenia a tréning pre stredný a líniový manažment

Výroba, predaj: - pečiatky - športové trofeje - placky, prívesky - reklamné predmety Ďalšie služby: - sublimácia - pieskovanie - CNC frézovanie - gravírovanie Realizácia výstavných expozícií.

Činnosť: - fotografické služby so zameraním na cyklistické akcie

Reklamná agentúra, tvorba: - multimediálna prezentácia - 3D vizualizácia, animácia - webové stránky - grafické návrhy - svetelná reklama - reklamné predmety.

Masérske služby: - športové, rekondičné masáže - lymfatické ručné masáže - thajská masáž - Reiki - masáž lávovými kameňmi - liečba bolesti - baňkovanie - bylinné meške - medová masáž.

Sme nezávislou poradenskou a konzultačnou kanceláriou v oblastiach - ochrana majetku a osôb - ochrana osobných údajov - informačnej bezpečnosti - rozpoznávanie falzifikátov a pozmenených bankoviek - krízové riadenie a riadenie kontinuity podnikania.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj (okrem činností uvedených v príl. 2 a 3 zák.č.455/91 Zb.) Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení

Výroba LED osvetlenia a LED svietidiel pre bytové družstvá, spoločenstvo vlastníkov bytových jednotiek a priemyselné objekty. Výroba svetelných reklám a ekoreklam - LED svetelné reklamy na solárnu energiu.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Grafický dizajn, 3D reklama, tlač, výroba.

Tvorba, služby: - internetová prezentácia - redakčné systémy - e-shopy - SEO, analytika - reklamné bannerové a PPC kampane

Činnosť: - správa počítačových sietí, serverov.

Informačný portál pre turistov mieriacich do slovenských Tatier.