Činnosť: - cloudové služby - vývoj softvéru - webové aplikácie.

Obchodná a výrobná spoločnosť CONDOR Naša firma je obchodná a výrobná spoločnosť, medzi naše zameranie patrí komplexné nakladanie s odpadmi - likvidácia odpadov, predaj a servis čerpadiel (dávkovacích a špeciálnych vrátane chémie), VO, MO batérie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, kúrenie, plyn a archivácia a skartácia dokumentov.

Pohrebná služba: -prevoz zosnulých a vybavenie dokladov -kvetinová väzba -zaisťuje kvety, auto, autobus, hubdba, rakvy, fotograf.

Návrh, realizácia: - dátové siete - dátové centrá.

Služby: - fotokútiky na večierky, plesy, svadby, festivaly.

Služby: - vypracovanie štúdie, 3D návrhu a projektu pre realizáciu - vybavenie stavebno správnej agendy a dokumentácie Realizácia: -všetky stavebné úpravy vrátane SDK, obklady, dlažba -TZB - rozvody elektro, voda, plyn, kúrenie a ventilácia -maľby a tapety -sklenárske a pasiarske výrobky a konštrukcie -podlahy.

Služby - webové aplikácie, informačné systémy - programovanie.

Služby - nakladanie s drevnými odpadmi - čistenie a odvoz manipulačných skladov a pilín - výkup lesnej biomasy - štiepkovanie. Zberný dvor - adresa: Medzi Vodami 168/37, 143 00 Praha 4 – tel. 607 875 000.

HKVS - kultúrne, vzdelávacie, informačné centrum. Prenajmeme, prenájom: - pódia, montované pódium pre koncerty, festivaly, galapredstavenia, výstavy, aukcie, módne prehliadky - tribúnu, montovaná tribúna model CETA H 20 pre koncerty, festivaly, galapredstavenia, športové a spoločenské akcie. - sály Umelecká agentúra - programy - ...

Služby: -veterinárna starostlivosť -predaj krmiva -kúpanie a strihanie v rámci hotelových služieb -doprava a odvoz zvieraťa.

Firma Petr Šnobl poskytuje upratovacie služby, údržbu nehnuteľností, zelene, upratovanie areálov, čistenie interiérov aj vonkajších priestorov. Upratovacie služby poskytujeme obyvateľom, firmám, mestám aj obciam. Poskytované služby: - pravidelné aj jednorazové upratovanie bytov a domov - vypratanie nehnuteľností, pôd, pivníc - čistenie ...

NAŠE SLUŽBY: Kompletná realizácia účasti na výstavách a veľtrhoch v Španielsku. Zaistíme všetok veľtržný servis v súvislosti s účasťou na veľtrhu ako vystavovateľ. Ponúkame tiež naše služby zastúpenia pri jednaní, organizovaní sprievodného programu pred a po veľtržných službách.

Výkup, likvidácia, spracovanie a predaj odpadu či starého papiera.

Poskytovanie služieb v oblasti reklamy, grafiky, designu a web developmentu.

Ponúkame služby architektonického a projekčného štúdia. Robíme návrhy, stavebné projekty vo všetkých stupňoch, interiér, záhrada a stavebné dozory.