Činnosť: - návrh, realizácia výstavných expozícií - rekonštrukcia interiérov - webdesign - tvorba webových stránok.

Činnosť: - upratovacie služby - upratovanie kancelárií - ručná, strojová údržba komunikácií - likvidácia čiernych skládok - odstraňovanie graffiti - záhradnícke práce.

Architektonická kancelária: - architektonická činnosť - urbanistické štúdie - návrhy interiéru.

Medzinárodná špedícia a preprava. Distribúcia. Colný servis. Prevádzka umývacej linky. Skladovanie a distribúcia

Poradenstvo a koučing osobné a firemné - v oblasti osobného rastu, medziľudských vzťahov, životného štýlu, zdravia a sebavedomia

Pedikúra, manikúra Holičstvo, kaderníctvo Kozmetické služby

Svadobný salón. Vizážista Predaj - prstienky - kytica - svadobné oznámenie - cukrárske výrobky - manikúra - bižutéria - dekorácia - doplnky Predaj - svadobné šaty Požičovňa - svadobné šaty

Sme catsittingová agentúra na stráženie mačiek u klientov doma v Prahe a blízkom okolí. Ponúkame aj upratovacie služby dohodou.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Bull s.r.o. sa na slovenskom trhu orientuje na ponuku ucelených informačných systémov, komplexných platobných a pokladničných systémov. Karty: - plastové - platobná - identifikačné.

Profesionálne webdesignové štúdio so sídlom v Prahe. Tvorba webových stránok statických aj s redakčným systémom. Programovanie webových aplikácií na mieru. SEO optimalizácia www stránok pre vyhľadávače. Grafické návrhy loga a tlačovín.

Ponúkame Vám rozsiahle portfólio produktov v oblasti firemných a kancelárskych potrieb a rôznych reklamných predmetov v spojení s modernou on-line komunikáciou. Ponuka: - ponuka - firemné tlačoviny - pečiatky Trodat - potlač textílií - reklamné predmety - výroba CD a DVD - svietiace tyčky, zábava - vizitky.

vedenie účtovníctva, spracovanie daní, spracovanie miezd zhotovenie softvéru na zákazku

Spoločnosť INEKON SYSTEMS poskytuje komplexnú podporu manažérskeho riadenia a plánovania. Naše služby zamerané na rozvoj firiem a kvalitne riadené procesy v rámci Business Intelligence sú určené generálnym, finančným aj obchodným riaditeľom a vedúcim controllingu a útvarov IT. Prostredníctvom vysoko sofistikovaného informačného systému, konkrétne ...

Služby: -reklamná činnosť a marketing -spracovanie dát, služby databank -správa sietí.