Polygrafické služby - firemné a propagačné materiály - tlač - knihárske práce. Polygrafická výroba: - adresa: Na Skalách 955, 264 01 Sedlčany

Služby - personálne poradenstvo, nábor a zapojenie nových zamestnancov do firiem - organizujeme školenia a odborné stretnutia - kurzy pre firmy.

E-shop: - lišty stropné, nástenné, podlahové - ozdobné rohy - stropné rozety - fasádne prvky a dekorácie

Fotoateliér le Sourire - fotografické práce.

Predaj, požičovňa, prenájom, servis: - pece na výpal keramiky, smaltu a skla. Predaj: - boxy na zbrane

Činnosť: - prenos dát cez GSM siete mobilných operátorov (GPRS/EDGE/UMTS) a predaj aktívnych prenosových prvkov v týchto sieťach.

Služby - správa a prenájom vlastných komerčných nehnuteľností v Prahe.

Upratovacie služby - jednorazové aj pravidelné upratovanie - generálne upratovanie - výškové práce - umývanie okien - upratovanie po maľovaní.

Služby - prenájom bytov a kancelárií v Trutnove.

Predaj - kozmetika Predaj - doplnky výživy Kozmetická starostlivosť - terapeutický laser - líčenie - aromaterapia - starostlivosť o ruky Masáže.

Služby: - masáže - odstraňovanie nadváhy, celulitídy, tukových vankúšikov a tvarovanie postavy. - vacupress - lymfodrenáže

Služby - bezpečnostné zásahy po celej Českej republike - projekt kruh ponúka bezpečnostné služby s využitím moderných komunikačných technológií.

Služby: - vypratanie bytov, domov, kancelárií, pivníc, pozostalostí

Činnosť: - ekonomicko-politický a spravodajsko-publicistický denník

Služby - správa informačných a komunikačných technológií (ICT).

Služby: - čistenie kobercov - čistenie čalúneného nábytku

Predaj, pokládka: - podlahy drevené, laminátové - PVC

-Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín