Sme upratovacia firma zaisťujúca komplexnú ponuku upratovacích služieb na území Prahy. Ponúkame stopercentnú spoľahlivosť, prepracovaný systém kontroly kvality a vysoký štandard služieb. Vykonávame upratovanie komerčných objektov, kancelárií a bytových domov. Zaisťujeme dodávku hygienického materiálu.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom spoločností, založením spoločností, vedením účtovníctva.

Správa nehnuteľností Upratovacia služba

Pri hľadaní nových zamestnancov sa neváhajte obrátiť na firmu ZETKA - MB s.r.o. Naša spoločnosť má dlhoročnú tradíciu v oblasti agentúrneho zamestnávania a personálnych služieb. Poskytujeme komplexné služby v oblasti ľudských zdrojov. Do našej širokej ponuky patrí vyhľadávanie a nábor zamestnancov, agentúrne zamestnávanie či outsorcing. Sme ...

Služby - IT outsourcing, informačné systémy - webdesign - mediálne služby, marketing - organizáciu seminárov, sympózií, workshopov, tlačových konferencií. Prenájom, požičovňa - osobné vozidlá, automobily. Projekčná činnosť - projekcia. Kovovýroba: - oplotenie, vráta, zábradlie.

Výroba: - fotodarčeky - reklamné predmety Služby: - preukazkové foto

Filmový maskér Makeup artist, Hairstyle, Špeciálne efekty

Naša ponuka - Kompletná úprava psov všetkých plemien - Strihanie, trimovanie, kúpanie, česanie - Úprava pazúrikov - Čistenie análnych žliaz - Organizujeme kurzy strihania psíkov - Denná psia škôlka.

Vydavateľstvo - výroby zvukových a zvukovo obrazových nosičov - organizujeme koncerty, firemné i nefiremné eventy, ozvučenie a osvetlenie.

Služby: - prevádzka portálu o reštauráciách a gastronomických službách

Služby - copywriting - korektúra textu - preklady - marketing - SEO optimalizácia.

Služby: - komplexné zabezpečenie celého hypotekárneho úveru - predaj a realizácia developerských projektov - nákup, predaj alebo prenájom všetkých typov nehnuteľností.

Služby - vyhľadávanie a výber zamestnancov, nábor - poradenstvo v oblasti pracovných príležitostí - outsourcing v oblasti personalistiky.

Služby: - prenájom luxusných nehnuteľností v lokalite Prahy 1.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Potrubná a pozemná doprava (okrem železničnej a cestnej motorovej dopravy) -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Zasielateľstvo a ...

Bezpečnostná agentúra - zabezpečenie všetkých typov súkromných aj komerčných objektov v Plzni a okolí - prevádzka pultu centralizovanej ochrany (PCO) - zabezpečenie a elektronická ostraha objektov, rodinných domov, chát a chalúp - elektronické stráženie objektov.

Služby: - poradenstvo a konzultácie v oblasti regionálneho a technického rozvoja, strategického plánovania a vzdelávania.