Služby: - komplexný projektový a architektonický servis.

Výkup použitých katalyzátorov z automobilov: -katalyzátory osobných aj nákladných vozidiel -celé aj poškodené -benzínové a naftové -keramické aj plechové

Uloženie stavebných odpadov. Predaj stavebných recyklátov. Predaj piesku, štrku. prevádzkareň Liberec: ul. Českej mládeže vjazd betonárkou ZAPA a.s. – bývalý areál Colorbetonu

Návrhy a realizácia interiérov a kuchýň. Predaj vstavaných kuchynských spotrebičov a bytových doplnkov.

Dodávka - informačné a ekonomické systémy POHODA - softvér, hardvér a doplnky - dotykové teminály, monitory - čítačky čiarových kódov - tlačiarne účteniek - váhy.

Svadobný dom. Zaistíme vám svadobné prstienky a zapožičiame šaty aj dekorácie pre váš veľký deň. Požičovňa: - svadobné šaty - spoločenské šaty - pánske obleky - spoločenské šaty pre deti. Zaistíme svadobné koláče, svadobné kytice, svadobné prstene, kaderníčku aj kozmetičku, kameramana, fotografa, postaráme sa o vašu svadobnú hostinu.

Výučba nemeckého jazyka pre firmy, verejnosť i jednotlivcov, online výučba - Skype, príprava na jazykové skúšky, prepracovaná metodika výučby, individuálny prístup a otvorená komunikácia, online prístup k informáciám, prekladateľské a tlmočnícke služby, Cheb a Plzeň (nielen)

Vývoj, predaj: - softvér pre komunikáciu prostredníctvom mobilných telefónov a SMS správ

Architektonický ateliér: - projektová činnosť v stavebníctve - návrhy interiéru - projekty hotelov.

Centrum osobného rozvoja: - psychoterapia - terapia detí, dospelých.

Spoločnosť FYLA sprostredkováva služby pre domácnosť a rodinu. Ponúkame: - upratovanie domácnosti - stráženie a doučovanie detí - plávanie detí - nákupy - pomoc v čase choroby

Vykonávame všetky druhy upratovania, od bežných až po predkolaudačné, zahŕňajúce množstvo čistiacich a umývacích procesov. Okrem upratovania firiem a domácností sa zaoberáme komplexnou údržbou zelene a trávnych plôch.

Vydavateľstvo: - odborné, lokálne časopisy.

Služby: - správa serverov - návrh počítačových sietí - webhosting - implementácia informačných systémov - tvorba webových stránok.

Zaoberáme sa poradenstvom v oblasti nákupu a znižovania nákladov, outsourcingom nákupu a školením nákupcov. Máme 15 rokov skúseností v tejto oblasti a 750 miliónov dosiahnutých úspor.

Internetové služby: - webdesign - aplikácia - správa sietí - tvorba www stránok a e-shopov.

Renomovaná pražská realitná kancelária, ktorá poskytuje kompletný servis pri predaji, nákupe a prenájme rezidenčných a komerčných nehnuteľností. Špecializuje sa najmä na predaj luxusných rezidenčných nehnuteľností a prenájom kancelárskych a skladových objektov.