Kancelárie v Prahe, vybavené kancelárie, prenájom kancelárií v Prahe, servisované kancelárie, virtuálne kancelárie, kancelárie na prenájom, kancelárie Praha 1, Praha 3, Praha 4 a Praha 10. Všetky služby bez provízie.

Činnosť: - reklamné služby - DTP - grafické služby - tlač.

Bezpečnostné služby - fyzická ostraha objektov - prevoz cenín - poriadková služba pre mestá a obce - kuriérske služby, diskrétne prepravy osôb a zásielok.

Reklamná a mediálna činnosť - reklamné médiá, veľkoplošné obrazovky, špecializovaná architektúra.

Spoločnosť REGOS M, spol. s r.o. prenajíma kancelárie, kancelárske a nebytové priestory a obchodné plochy v atraktívnom mieste Ostrave-Zábrehu. Zaisťujeme trvalú ostrahu budovy, neobmedzený prístup nájomníkov do budovy, upratovanie spoločných priestorov a recepciu v budove. V budove sa nachádza reštaurácia a bufet. Pre svoje aktivity si zvoľte Dom ...

Činnosť: - nákup, predaj nehnuteľností - investičné poradenstvo - zahraničný obchod.

Činnosť: - poskytovanie cloudových služieb predovšetkým Office 365 a Microsoft Dynamics CRM 2011

Služby: - poskytovanie sídla spoločnosti v Prahe - virtuálne kancelárie

Služby - projektovanie, stavebná projektová dokumentácia - vizualizácia interiérov, architektonické návrhy - dokončovacie stavebné práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliša 3219/4, 150 00 Praha 5 – tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brnenská 289, 664 61 Holasic - tel.777 624 355.

Grafické štúdio Designcrew je online webová reklamná agentúra a grafické štúdio, ktoré sa zaoberá tvorbou reklamnej grafiky a grafického designu a tvorbou webových stránok a eshopov na zákazku. Programujeme zákazkový softvér, aplikácie a webové riešenia na kľúč a zaoberáme sa SEO optimalizáciou webových stránok a eshopov a ich marketingovou ...

Výroba z koženky: -kožená galentéria - materiál koženka: -remene, opasky -nákupné káble -pánske, študentské aktovky -pracovné tašky -obaly na zbrane -obaly na prúty -diplomatky, reklamné predmety.

Služby: - realizácia on-line dotazníkov a prieskumov.

Detektívna kancelária: - vymáhanie pohľadávok - právne poradenstvo - detektívna činnosť - ochrana osôb - sprievod osôb, vozňov - preverenie obchodných partnerov - katalogizácia cenností.

Služby: - marketingová komunikácia - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediálne školenia, tréning.

Činnosť: - projektové riadenie - stavebný dozor.