Fotografické práce - fotografovanie - portrétové a svadobné fotografie.

Realitná a stavebná činnosť: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - personálna agentúra - personálne poradenstvo

Reklamná agentúra: -billboardy, CLV, bigboardy, mobillboardy -polep vozidiel -dovoz reklamných predmetov -regionálnych televíznych staníc -webdesign -grafická tvorba a návrhy.

Služby: - upratovacie - pravidelné, generálne upratovanie - umývanie okien, nákladov - upratovanie snehu.

Služby: - IT poradenstvo - finančné poradenstvo - správa nehnuteľností - realitná činnosť

Realitná špecialistka Krnovsko a Bruntálsko. Realitné služby. Energetické štítky a certifikáty. Prepis elektrín, vody a plynu u dodávateľov. Poradenské služby.

Prekladateľská a tlmočnícka agentúra. Jazyky: -angličtina, nemčina, ruština, taliančina, španielčina, francúzština, švédčina, nórčina, holandčina, portugalčina, turečtina, poľština, maďarčina, slovinčina, slovenčina, srbčina, chorvátčina, ukrajinčina, arabčina, čínština, mongolčina.

Služby v oblasti metrológie - poradenstvo, kalibrácia a overenie meradiel - komplexné zabezpečenie metrologických činností - inventarizácia, identifikácia a označenie meradiel - školenia v oblasti metrológie.

Montáž, opravy, revízie a skúšky zdvíhacích zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších ...

Komplexné služby v oblasti návrhov, realizácia interiérov bytov a kancelárií. Predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - bytový nábytok - obývacie izby, detské izby, predsiene, haly, spálne, sedacie súpravy a kreslá.

Práca, tlačiareň: -tlačová a produkčná firma v oblasti signmakingu -DTP štúdio -sieťotlač -rezaná grafika -veľkoplošná digitálna tlač -vysekávané etikety -samolepiacich texty a grafiky -väzba - špirálové zošívanie.

Prevádzkovateľ portálov: - MilujemeWellness.cz - NaWellness.sk - PobytyProSeniory.cz

Služby: - masáže - Dornova metóda - mymfatické masáže - Reiki - telové sviece.

Služby - odvoz odpadu - komunálny odpad. Predaj - piesok, kamenná a mulčovacia kôra.

Environmentálne poradenstvo - zaoberáme sa problematikou životného prostredia - ponúkame udržateľné riešenia.

Bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku, osôb - ozbrojený sprievod.