Činnosť: - dodávky komponentov v odbore priemyselnej automatizácie

Recyklačné stredisko: - recyklácia stavebný odpad ako sú tehly, tašky, betón, asfalt či zeminu - mobilné drvenie. Služby: - zemné a výkopové práce

Zámočnícke práce. Sprostredkovanie obchodu. Montáž a servis elektro-mechanických zariadení. Poskytovanie informačných služieb prostredníctvom výpočtovej techniky. Poskytovanie softvéru - predaj hotových programov na základe zmluvy s autorom. Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti. Kúpa tovaru za ...

Služby - outsourcing - MERCHANDISING PROMOTION (účinná osobná propagácia a predaj) (dopĺňanie tovaru dlhodobo či ako podpora akcií) - PROMOTION (účinná osobná propagácia a predaj).

Poradenské služby - priemyselná ekológia a bezpečnosť - environmentálne služby.

Vykonávam architektonické návrhy stavieb, interiérov a záhrad. Projekt spracovávam vo všetkých fázach od štúdie cez stavebné povolenie až po vykonávaciu dokumentáciu a kolaudáciu. Možné sú aj rôzne konzultácie, napr. pri obstaraní nehnuteľnosti.

Spoločnosť GALL s.r.o. prevádzkuje množstvo aktivít medzi ktoré patrí kovovýroba so zameraním na výrobu náprav, spracovanie plastov, stavebnú činnosť, prenájom priestorov v našom areáli aj ubytovacie služby v hosteli pod Ještědom. Sídlime v Liberci na ulici Bánskobystrická. Kovovýroba, kovoobrábanie, výroba: - nástupca firmy LIAZ a L.A.F - ...

Činnosť: - outsourcing IT služieb - projektovanie a správa počítačových sietí a staníc - administrácia serverov, firewallov, Cisco routerov - virtualizácia a cloudové služby - školenia....atd.

Výroba, tlač - svadobné oznámenie - pozvánky k svadobnému stolu - novoročenky.

Kompostáreň, spracovanie: - biologicky rozložiteľný odpad.

Činnosť: - developerská a realitná spoločnosť

Predaj náplní do tlačiarní všetkých značiek - tonery, atramenty (cartridge) a pásky. Predaj, prenájom a servis tlačiarní a kopírok. Pozáručný servis notebookov. Poskytujeme kopírovacie služby.

Služby: - vydavateľstvo - organizovanie výstav Predaj: - knihy

Služby - online marketing - reklamné kampane na sociálnych sieťach?.

Poradenská a konzultantačná činnosť - implementácia informačného systému SAP - prevod reči do textu

Služby: - tvorba webových stránok, e-shopov - programovanie.

Služby: - webhosting - správa počítačových sietí, serverov - zálohovanie dát - SEO optimalizácia, copywriting.

Veterinárna ordinácia. Služby: -komplexná veterinárna starostlivosť pre malé zvieratá -homeopatia Výjazdová služba. Predaj: -chovateľské potreby, krmivo.

Nechtové štúdio: - nechtová modelácia - manikúra.

- Reklamné a darčekové predmety - Kalendáre, diáre - USB produkty - Reklamný textil - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby

Výroba, distribúcia - podstielka zo slamy pre kone, domáce a hospodárske zvieratá - granulované seno. Predaj, e-shop - krmivo - chovateľské potreby.

Návrh, vývoj, prevádzka: - webové stránky - aplikácia