Veterinárna ordinácia. Služby: -komplexná veterinárna starostlivosť pre malé zvieratá -homeopatia Výjazdová služba. Predaj: -chovateľské potreby, krmivo.

Nechtové štúdio: - nechtová modelácia - manikúra.

- Reklamné a darčekové predmety - Kalendáre, diáre - USB produkty - Reklamný textil - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby

Výroba, distribúcia - podstielka zo slamy pre kone, domáce a hospodárske zvieratá - granulované seno. Predaj, e-shop - krmivo - chovateľské potreby.

Návrh, vývoj, prevádzka: - webové stránky - aplikácia

Služby: - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdy - správa nehnuteľností

Služby - zhotovenie aplikácií pre prostredie MS-Windows a riešenie webových služieb - ponúkame komplexné riešenie pre bankový register.

Činnosť: - Klub Predškoláčik pre deti od 2 do 6 rokov

Agentúra práce, personalistika: - outsoursing personálnych procesov - kontrola, revízia prevádzkových a logistických procesov.

Činnosť - podlahárske práce, pokládka kobercov - čistenie kobercov.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná ...

Reklamná agentúra - výroba a dodávka reklamných a propagačných predmetov.

Činnosť: - investície a projekty v oblasti nehnuteľností a činností spojených s ich prípravou, realizáciou a následnou prevádzkou.

Služby: - sprostredkovanie pestúnky, opatrovateľky a gazdinej z Filipín

Služby: - správa sietí a informačných technológií - dodávka, inštalácia HW, SW - tvorba webových stránok

Služby: - tvorba webovej stránky, e-shopy, redakčné systémy - SEO - programovanie - grafika - správa sietí

• digitálne aj klasické fotografie • veľkoplošná fototlač + adjustácia • preukazové foto na počkanie • portrétne fotografie. • farebné aj čiernobiele kopírovanie • tlač dokumentov a obrázkov z PC • laminácia, väzby, kalendáre z fotiek • potlač tričiek, hrnčekov, a ďalších predmetov • výroba puzzle až do rozmeru 78x102cm • skenovanie, ...

Sme konzultačná spoločnosť zameraná na procesné zlepšovanie metodikou Lean Six Sigma, firemné inovácie a riadenie zmien. Našim klientom doručujeme jednotlivé projekty, školenia aj kombinované programy v servisných aj výrobných organizáciách. Náš prínos chápeme v doručení konkrétnych výsledkov a prenesení našich znalostí na stranu klienta, tak aby ...

Služby: - sprostredkovaním investičných príležitostí - realitná činnosť

Služby: - tvorba webových stránok - webdesign - správa počítačových sietí.

Výroba: - malosériová výroba kníh - malonákladová tlač - knižná väzba, kniháreň - reklama, reklamné predmety - letáky, prospekty, katalógy, brožúry, časopisy, knihy. - vydavateľstvo, digitálne vydavateľstvo. Výroba, tvorba: -www stránky.

Vývoj, predaj: - hardvérové aj softvérové zázemie pre školy, škôlky, detské domovy a ďalšie školské zariadenia všetkých typov.