Pani Zdeňka Karakülah sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti cla a tiež účtovníctva. Zastupujeme klientov v colnom konaní, vystavujeme žiadosti na colné účely, vedieme evidenciu na colné účely, vystavujeme daňové priznania a ďalšie služby. Sídlime v obci Libiš, okres Mělník. Colné služby: - colné zastúpenie - colná deklarácia - ...

Spoločnosť Areál Harfa s. R. O na Prahe 9 poskytuje sídlo pre firmy a spoločnosti a ďalšie služby s tým spojené. Krátkodobý prenájom kancelárií a zasadacích miestností. Predaj, správa a prenájom realít. Technická správa nehnuteľností. Zápis sídla firmy v obchodnom registri. Ponúkame Vám zmluvu o umiestnení sídla v našej budove na 6 a 12 ...

Ekologická likvidácia: -světelné zdroje, žiarivky, výbojky.

služby - finančné poradenstvo - inžinierska činnosť - realitná činnosť.

Postavíme, alebo prestavíme váš domček - vrátane strechy a podkrovia, navrhneme a vytvoríme vašu kúpeľňu na kľúč, vybavíme obývačka ... Tvoríme bývanie podľa vašej predstavy s našou víziou a skúsenosťami. Inšpirujú nás prírodné materiály. Pomôžeme vám splniť si sen o peknom pohodlnom bývaní.

Kovovýroba, zákazková výroba: - kovové konštrukcie a výrobky Výroba a montáže: - oceľové konštrukcie - zábradlia. Poskytovanie montážnych prác. Realitné služby.

Architektonické služby. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe. Projektová činnosť v stavebníctve. Stavebné projekty.

služby: -kosmetika -čistenie pleti ultrazvukom -masáž tváre, krku a dekoltu -peeling -úprava a farbenie obočia a mihalníc -depilace teplým voskom -mikromasáž očného okolia.

služby - fotografovanie - svadobné fotografie.

Pracovná agentúra. Personálna agentúra. sprostredkovanie: - hľadanie, vyhľadávanie vhodných pracovníkov pre organizácie či firmy - ponuky na zamestnanie, pracovné ponuky pre nezamestnaných. - práce v obore galvanizérství, kováčstvo, nástrojárstvo, obráběčství, zlievarenstva, smaltovanie, zámočníctvo.

upratovacie práce - strojové čistenie kobercov, PVC, čalúneného nábytku - čistenie interiérov vozidiel - umývanie okien, obkladov - upratovanie po maliaroch - kolaudačné upratovanie.

služby - prevádzkujeme sieť internetových obchodov - internetovej prezentácie - e-shopy - internetový marketing.

Poskytujeme komplexné služby v oblasti priemyselného upratovania a čistenia

Prevádzkovanie pohrebnej služby prevádzkovanie krematória

Servisná organizácia spoločnosti NFX, z.s.p.o.

Reklamná agentúra špecializujúca sa na reklamné predmety ponúka štandardné katalógové reklamné darčeky aj darčeky vyrobené na mieru - tailor made (www.brandconcept.cz). V ponuke nájdete aj jedinečnú kolekciu TERIBEAR limited edition - kolekciu darčekov pripravovaných v spolupráci s Nadáciou Terezy Maxovej deťom, ktorých kúpi firmy prispievajú na ...

Potlač polyamidových a fibrousovych čriev