služby: - poradenstvo pre mestá, obce, kraje a štátnu správu - posudky hospodárenia organizácií, spoločností miest - rozpočtové výhľady obcí - strategické plány.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

služby: - služby pre verejné obstarávanie - konzultácie, poradenstvo v oblasti verejného obstarávania.

kozmetika - kozmetické ošetrenie pleti - laserové ošetrenie - lymfodrenáž.

reklamné služby - reklamné kampane - zabezpečenie firemných akcií a večierkov - grafika, DTP tlač - výroba reklamných predmetov.

portál tenishala.cz - adresár tenisových hál v SR. portál protenis.cz - kompletné spravodajstvo o tenise, články, novinky.

Spoločnosť AgroZZN, a.s. sa zameriava na obchod, pozberovú úpravu a skladovanie rastlinných komodít. Medzi naše ďalšie aktivity patrí distribúcie certifikovaných osív, prípravkov na ochranu rastlín, pesticídov aj hnojív. Prevádzkujeme tiež predajne hospodárskych potrieb v niekoľkých obciach. Sídlime v Rakovníku, pôsobíme v rámci Stredočeského a ...

služby - internetové pripojenie - predaj a servis výpočtovej techniky.

služby - predaj a servis počítačov - správa počítačových sietí - inštalácia software.

služby: - poradenstvo v znižovaní firemných nákladov.

marketingové služby - webové prezentácie - e-shopy - reklamné bannery.

služby: - investície do priemyselných pozemkov - developerská činnosť

Spisovateľka so zameraním na osobné a duchovný rozvoj. Vydavateľská a nakladateľská činnosť (vydávanie iba vlastnej tvorby) poradenská činnosť - osobné a duchovný rozvoj - partnerské vzťahy - sebapoznanie, sebarozvoj - astrológia - psychologické poradenstvo

Architektonický ateliér: - projekcia pozemných stavieb - návrhy interiérov.