činnosť: - vývoj software pre identifikáciu vozidiel prostredníctvom VIN a pre zaistenie korektnosti tohto kľúčového primárneho databázového kľúča v automobilových aplikáciách, registroch a pod.

služby: - internetový marketing - tvorba webových stránok, e-shopov - reklamná činnosť

sprostredkovanie: - pomocné stavebné práce.

svadobný salón - svadobné služby - predaj a požičovňa spoločenských šiat, svadobných šiat - predaj a požičovňa pánskych oblekov, detských šiat.

služby: - správa a vymáhanie pohľadávok - outsourcing pohľadávok

Návrh a realizácia interiérov - zákazková výroba nábytku.

projekčná kancelária - architektonické návrhy stavieb.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Výroba elektronických súčiastok, elektrických ...

služby: - realitná činnosť - správa nehnuteľností - stavebná činnosť

poradenské služby - poradenstvo pre podnikateľské subjekty - poradenstvo pre verejnú správu - vzdelávanie, semináre.

Naše Autodoprava Fík, sídliaca v Karlových Varoch sa radí k najspoľahlivejším firmám v odboroch sťahovanie (v komplexnom rozsahu), autodoprava, uskladnenie, odvoz, dovoz, vypratanie a montáž a demontáž nábytku. služby: - sťahovanie bytov, kancelárií, firiem - montáž a demontáž nábytku - výnos a znos nábytku - uskladnenie vecí vo ...

Aranžovanie výkladov, výstav, múzeí, galérií a interiérov

služby: - kozmetika - masáže - manikúra, pedikúra - fitness aerobic.

manažérske poradenstvo - podpora vrcholových manažérov. prevádzkareň - adresa: Arbes Building Štefánikova 248/32, 150 00, Praha 5 - Smíchov.

služby: - správa a prenájom nehnuteľností

Sme súkromná škôlka a mikrojasliach v Ostrave-Třebovice (Porube). Poskytujeme možnosť stráženia detí s kvalitným predškolskom vzdelávaním a tiež plávania pre deti. Organizujeme tiež akcie pre deti s rodičmi.

Fotografovanie prebieha v profesionálne vybavenom ateliéri v rodinnom dome, v Ostrave - Petřkoviciach. Alebo taktiež v exteriéri vybraným klientom Ceny podľa individuálnej dohody

Obchod s železnými a neželeznými kovmi: - nikel - dovoz a predaj kremíka - prepracovanie hliníka - strihanie kovov lisom Likvidácia: - strojov a zariadení i celých technológií - likvidácia nebezpečných odpadov.