služby - moderovanie - produkcia - PR, mediálne zastúpenie.

služby - programátor - tvorba online aplikácií

činnosť: - rekonštrukcie domov, bytov - správa, údržba budov - údržba zelene.

Výroba, predaj, e-shop: - prívesky na kľúče - reflexné prvky - silikónové náramky

služby: - preklady, tlmočenie angličtina

služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna

Servis pre byt, dom a záhradu - pokládka plávajúcich podláh - pokládka zámkových dlažieb - maliarske práce - klampiarske práce - kosenie trávy, hrabanie lístia, výrub stromov - upratovacie práce.

činnosť: - správa IT - realizácia WIFI sietí - štruktúrovaná kabeláž.

Pilates Semináre pre učiteľov materských a základných škôl - cvičenie s overbaly, dychové cvičenia, postoje, správne držanie tela Masáže (klasické, aróma, lymfatické, ...) - zdravotná telesná výchova - bankovanie - spinal touch.

Internetové domény - registrácia a súvisiace služby (webhosting, e-maily, internetové prezentácie s vlastným redakčným systémom).

služby - grafické práce, propagačné tlačoviny, katalógy, kalendáre - obalový dizajn.

Spoločnosť Qualitas Control s.r.o. poskytuje služby v oblasti kontroly kvality a zaoberá sa spolupôsobením vo výrobnom procese prevažne v automobilovom priemysle. Ponúkame komplexné služby, v rámci našej činnosti sa zameriavame na vstupnej a výstupnej kontroly výrobkov, opravy a dokončovacie práce, triedenie, dokončovacie práce vo výrobe, či ...

Prioritou spoločnosti Technické služby Šluknov, spol. s r.o. je zabezpečenie údržby a čistoty mesta. Medzi služby, ktoré poskytujeme patrí údržba zelene, zvoz a likvidácia odpadu, zemné práce, čerpanie nádrží fekálnym vozom V3S, prevádzka zberného dvora či bežné opravy a údržba siete verejného osvetlenia. Sídlime na adrese Cisársky 378, ...

služby: - pripojenie k internetu - správa sietí