Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností. Ďalší pobočka - adresa: Mierové námestie 115, 281 61 Kouřim - tel. 603 214 748.

činnosť: - spracovanie časových harmonogramov, nákladových analýz pre veľké investičné akcie (energetika, farmácia, vodárne, obchodné centrá, petrochémie ...).

Poskytujeme ako jedna z mála firiem také zázemie pre hudobníkov. Máme pre Vás na jednom mieste južnej Moravy nahrávacie štúdio, VideoStudio, hudobné vydavateľstvo a taky výroba a nahrávanie CD a DVD. Profesionálne ozvučuje a komplexne zaisťuje bezpečný priebeh všetkých hudobných podujatí, festivaly, koncerty, kultúrne a športové udalosti. Naše ...

služby: - produktové PR - korporátne PR - integrované kampane - public affairs

služby: - inžinierska činnosť - finančné a ekonomické poradenstvo - realitný servis

PR agentúra - marketingové služby - produktová komunikácia - vzťahy s médiami - firemnej reputácie.

Oblasť internetové služby: -Poskytovanie prístupu na internet -registrace domén -prenájom priestoru pre webstránky -tvorba www stránok.

služby - organizujeme firemné, spoločenské, kultúrne i športové podujatia, špeciálne akcie pre deti - grafický dizajn - firemné oblečenie.

Produkcia, výroba: - filmové a televízne reklamné spoty.

služby: - PR agentúra - Media Relations - Copywriting - Sociálne médiá - HR marketing ..... a ďalšie.

Upratovacia firma Čisto a útulne vykonáva jednorazový aj pravidelné upratovanie domácností i kancelárií, ordinácií. Pôsobíme v regióne Zlín - Otrokovice Napajedla. služby: - upratovanie domácností - upratovanie nebytových priestorov - žehlNapajedla enie bielizne - pomoc seniorom

služby - fotografovanie, profesionálne fotografie - webdesign.

služby - zákazkový vývoj software

služby: - ozvučenie spoločenských, športových podujatí - osvetlenie večerných akcií - zapožičanie stanov.

služby: - architektonická a projekčná kancelária

činnosť: - realitná a investičná spoločnosť - developerská činnosť

Vydavateľstvo - časopis PROFI floristov.

E-shop - kozmetika - krémy, starostlivosť o očné okolie, čistenie, tonizácia - púdre, make-upy, korektory, tvárenky - kozmetické doplnky.