služby - kozmetika, kozmetické ošetrenie pleti - trvalá na riasy.

činnosť: - vývoj software - implementácia HW riešenie - vývoj hardware

služby - project management stavebných a developerských projektov - výkon technického dozoru investora - diagnostika a posudzovanie stavieb.

Kaderníctvo, špecializácia: - afro vrkôčiky, ondulované a francúzskej vrkôčiky - predlžovanie vlasov metódou ring.

Architektonický ateliér MYNYMY architects -architektura, urbanizmus - projekcia stavieb - dizajn interiérov.

Školiacom a poradenskom centre: - kurzy pre manažérov, obchodníkov - koučovanie - HR servis.

služby - klientske a vernostné programy - reklama a marketing - webové prezentácie - promotion a PR - televízna produkcia, videá, reklamné spoty.

služby: - webhosting - serverhosting - cloudové služby - IT služby.

Ústav stavebného skúšobníctvo Akreditované skúšobné laboratórium Práca, služby: Projekty systému riadenia kvality a kontroly podľa ISO 9001/2000 a systému environmentálneho manažmentu podľa ISO 14001 systém bezpečnosti práce podľa OHSAS 18001/1999 Práca a činnosti pre certifikáciu systému kvality firmy podľa noriem ISO 9001, 14001 a ...

Marketingová agentúra. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamných kampaní.

Stavebné bytové družstvo Mladá Boleslav vykonáva správu, údržbu a prevádzku bytov, nebytových priestorov a ostatného majetku vo vlastníctve družstva. Prevádzkujeme tiež predajňu inštalatérskeho materiálov. Naše družstvo je profesionálnym a stabilným partnerom s dlhoročnou tradíciou. Nájdete nás v Mladej Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnosť ...

Tlakové a strojné čistenie domových odpadov tak aj hlavný kanalizácie. Umývanie ciest a stĺpikov pozdĺž komunikácie. Prehliadka kanalizačného potrubia kamerou, trasovanie kanalizácie.

činnosť - výroba: architektonické modely, svetelné panely, pútače - výroba reklamy - výstavné expozície.

tlač: - jednofarebný - viacfarebný. Tlačiareň, výroba: - krabičky - zlatenie (vizitiek, letákov ...) - slepotlač - výsek a polovýsek - číslovanie - bigovanie - perforácia - rezanie materiálu.

služby: - prenájom virtuálnych kancelárií, poskytovanie sídla - predaj ready made spoločností - zakladanie nových spoločností.

Reklamné, marektingové služby: - ofsetová, digitlání tlač - veľkoplošná tlač - sieťotlač - potlač CD - reklamný textil.

služby - marketingové analýzy - spracovanie dát - tvorba prezentácií.