Marketingová agentúra. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamných kampaní.

Stavebné bytové družstvo Mladá Boleslav vykonáva správu, údržbu a prevádzku bytov, nebytových priestorov a ostatného majetku vo vlastníctve družstva. Prevádzkujeme tiež predajňu inštalatérskeho materiálov. Naše družstvo je profesionálnym a stabilným partnerom s dlhoročnou tradíciou. Nájdete nás v Mladej Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnosť ...

Tlakové a strojné čistenie domových odpadov tak aj hlavný kanalizácie. Umývanie ciest a stĺpikov pozdĺž komunikácie. Prehliadka kanalizačného potrubia kamerou, trasovanie kanalizácie.

činnosť - výroba: architektonické modely, svetelné panely, pútače - výroba reklamy - výstavné expozície.

tlač: - jednofarebný - viacfarebný. Tlačiareň, výroba: - krabičky - zlatenie (vizitiek, letákov ...) - slepotlač - výsek a polovýsek - číslovanie - bigovanie - perforácia - rezanie materiálu.

služby: - prenájom virtuálnych kancelárií, poskytovanie sídla - predaj ready made spoločností - zakladanie nových spoločností.

Reklamné, marektingové služby: - ofsetová, digitlání tlač - veľkoplošná tlač - sieťotlač - potlač CD - reklamný textil.

služby - marketingové analýzy - spracovanie dát - tvorba prezentácií.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností. Ďalší pobočka - adresa: Mierové námestie 115, 281 61 Kouřim - tel. 603 214 748.

činnosť: - spracovanie časových harmonogramov, nákladových analýz pre veľké investičné akcie (energetika, farmácia, vodárne, obchodné centrá, petrochémie ...).

Poskytujeme ako jedna z mála firiem také zázemie pre hudobníkov. Máme pre Vás na jednom mieste južnej Moravy nahrávacie štúdio, VideoStudio, hudobné vydavateľstvo a taky výroba a nahrávanie CD a DVD. Profesionálne ozvučuje a komplexne zaisťuje bezpečný priebeh všetkých hudobných podujatí, festivaly, koncerty, kultúrne a športové udalosti. Naše ...

služby: - produktové PR - korporátne PR - integrované kampane - public affairs

služby: - inžinierska činnosť - finančné a ekonomické poradenstvo - realitný servis

PR agentúra - marketingové služby - produktová komunikácia - vzťahy s médiami - firemnej reputácie.

Oblasť internetové služby: -Poskytovanie prístupu na internet -registrace domén -prenájom priestoru pre webstránky -tvorba www stránok.

služby - organizujeme firemné, spoločenské, kultúrne i športové podujatia, špeciálne akcie pre deti - grafický dizajn - firemné oblečenie.

Produkcia, výroba: - filmové a televízne reklamné spoty.

služby: - PR agentúra - Media Relations - Copywriting - Sociálne médiá - HR marketing ..... a ďalšie.