Sme súčasťou českého holdingu JABLOTRON, tradičného výrobcu alarmov. Naše tradície s poskytovaním bezpečnostných služieb ochrany objektov a osôb siaha až k roku 1991. Strážime rôzne typy objektov (byty, rodinné domy, predajne, kancelárie, sklady, výrobné haly, inštitúcie a úrady) a vozidlá na celom území Slovenskej republiky.

služby: - riešenia na kľúč v oblasti integrácie, fyzickej bezpečnosti, od poskytovania poradenských a konzultačných služieb, spracovanie bezpečnostných štúdií a rôznych stupňov projektovej dokumentácie až po realizáciu a následný servis systémov technickej ochrany (STO), elektronickej požiarnej signalizácie (EPS), dátových centier a všetkých ...

Veterinárna starostlivosť v Letovice a okolie. Poskytujeme veterinárne hospitalizáciu a ošetrenie. Doplnkovo prevádzkujeme psie a mačacie kaderníctvo.

služby: - klasické masáže - Breussova masáž - Dornova metóda - kineziotaping.

Digitálne tlačové štúdio - tlač vizitiek - veľkoplošná tlač - výroba fotoobraz - samolepky.

fotografka: - svadobné fotografie - portrétne, rodinné foto.

služby - internetové pripojenie - kamerové systémy - zabezpečovacia technika.

Spoločnosť je oficiálnym výhradným distribútorom produktov švajčiarskej laboratória RegenLab.

Ordinácie klinického psychológa s.r.o., PhDr. Eva Hofírková poskytuje diagnostiku, prevenciu a liečbu duševných ochorení aj dopravne psychologické vyšetrenia. Našu ordinácii nájdete na Prahe 8 v budove polikliniky na ulici Mazurské. Klinická psychológia pre dospelých i deti: - klinicko-psychologické vyšetrenie - neuropsychologické ...

Predaj, servis - počítače, PC - notebooky, netbooky - LCD monitory. služby - správa počítačových sietí - reinštalácia, zálohovanie dát, odvírovanie.

služby - realizácia zadávacích a výberových konaní - audit verejného obstarávania - konzultačné a poradenské služby - právne poradenstvo. Ďalšia činnosť - potápačský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

služby - vývoj a implementácia software - vedenie účtovníctva - daňové poradenstvo.

služby: - internetový marketing - tvorba webových stránok - PPC reklama - letecké práce s Drone, fotografovanie

Prekladateľské služby: - anglický jazyk - nemecký jazyk.

reklamné služby - outdoor a indoor reklamy - distribučné stojany a billboardovej plochy - reklamné LCD bannery - TV spoty, audiospoty, polepy.

služby: - vykonávanie profesionálnych ochranných nástrekov nanotechnológií - čistenie kameňa, betónu, podmuroviek, čistenie fasády a rôznych ďalších povrchov - odstránenie graffiti, sprejov a fixov

služby - vývoj softvéru na zákazku.

služby - osobné trénerka - inštruktorka - výživová poradkyňa - masérka.

služby: - tvorba webových stánok - webesign - SEO - grafické práce - virtuálne prehliadku