Predaj počítačov PC. Servis a predaj výpočtovej techniky. Sme certifikovaný partner COMFOR, STORMWARE, ESET. Inštalácia, predaj, správa, konzultácie pre účtovný program POHODA, ekonomický systém POHODA SQL (tlačové zostavy, tvorba nových agend, školenia), antivírusy ESET NOD32, SMART Security, COMFOR PC. Správa sietí, serverov, outsourcing, ...

Výrobca a dodávateľ informačných riešení, internetových aplikácií, webových stránok a internetových obchodov vrátane SEO optimalizácia pre vyhľadávače, CMS, CRM a online informačných systémov prevádzkovaných na vlastnom vyvíjanom modulárnom systéme Dabsys. Ďalej zabezpečujeme doménová mená, webhostingové služby, internetové reklamné kampane, ...

činnosť: - potlač reklamných predmetov, textilu

služby: - marketingové poradenstvo - grafické služby.

služby: - fotografovanie reklamných a produktových fotografií a profilov firiem.

predaj - foto a príslušenstvo - fotoaparáty, digitálne kamery - filmy, objektívy - brašne - rámčeky na foto - ďalekohľady - mobilné telefóny a príslušenstvo. služby - fotokiosek - foto práca, Sspracovanie fotografiu všetkých formátov - preukazovej foto - kopírovanie čiernobiele a farebné.

služby - návrhy a dizajn interiérov - dispozičné riešenie interiéru - 3D vizualizácie interiéru.

služby - logistické poradenstvo, vzdelávanie a audity - člen komory logistických audítorov č. 09020.

služby: - grafické návrhy - predtlačovej prípravy - obalový dizajn

služby: - technické zabezpečenie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí

služby: -tvorba zákazkového software -spracovanie webových stránok a internetových prezentácií -vytváření e-shopov na mieru -Poskytovanie služieb SEO.

služby: - preklady a tlmočenie z anglického jazyka a naopak - špecializácia na ekonomické, komerčné, právne texty a problematiku Európskej únie

služby: - predaj - ochranné pracovné pomôcky rukavice, odevy, prilby. šitie - lôžkoviny. - tlač - kalendáre, diáre, úpravňa vody.

Preklady a tlmočenie angličtiny so špecializáciou na právo a ekonómiu. Obojsmerné preklady textov, lokalizácie, sprievodné a konzekutívne tlmočenie pri konferenciách, veľtrhoch, rokovaniach a iných príležitostiach doma aj na cestách po EÚ. Jazykové vzdelanie a dlhoročná prax.

Grafické práce sadzba, tlač, navrhnem váš štýl Corporate identity, sadzba časopisov, katalógy, letáky, inzeráty, DTP, webové prezentácie, PowerPoint prezentácie, spravodajcu pre obce a mestá

B - P - M = Byznys - PORADENSTVO - Marketing. Konzultácie, poradenstvo v oblasti marketingu, plánovania, komplexné marketingové služby. Vykonáme analýzu aktuálneho stavu firmy, marketingu, ekonomiky, firemné štruktúry a riadenia. Optimalizujeme firemné procesy, zameriame sa na efektivitu, znížime prevádzkové náklady, zvýšime ziskovosť. GARANCIA ...

Vykonávame kompletnú starostlivosť o fasády. Špecializujeme sa na umývanie a čistenie fasád striech a dlažieb. Čistenie organického znečistenia povrchov - odstránenie plesní, rias, húb a machov. Odstránenie atmosférických nečistôt z povrchov - smogových častíc, prachu a ďalších nečistôt. Odstránenie graffiti z fasád.

ONE BRAIN Kineziológia je jemná, ale účinná metóda pre podporu zdravia a duševnej pohody. Zbaví Vás stresu a chronickej únavy, zvýšia Vaše sebavedomie, vyrieši vzťahové problémy aj problémy s učenia. Pomôže Vám zvládnuť nadváhu aj anorexiu, skončiť s fajčením a zbaviť sa fóbií aj psychosomatických ťažkostí.

Čistenie kobercov, čalúneného nábytku a interiéru áut. Pracujeme iba s kvalitným profi tepovacím strojom a čistiacimi prostriedkami. V tejto oblasti služieb máme dlhoročné skúsenosti a veľa spokojných klientov. Zaručujeme rýchlu realizáciu Vašej objednávky.

Vykonávame správu domov, bytov a nehnuteľností ako pre spoločenstvá vlastníkov, tak aj pre ostatné organizácie. Ďalej poradenskú činnosť pre spoločenstvá vlastníkov v oblasti SVJ. Taktiež vykonávame funkciu štatutárneho orgánu pre spoločenstvá vlastníkov v prípade potreby a dohody.

Grafické štúdio, nakladateľstvo eshop: rybárske a poľovnícke oblečenie. Oblečenie pre psíčkarov, vtipné motívy, nápady. Vyrábame oblečenie podľa vášho nápadu.

Kompletné služby v oblasti tvorby www stránok a E-shopov. Corporate identity, SEO / SEM. Logotypy, vizitky a tlačová grafika.