Pracujem ako psychológ a psychoterapeut, ponúkam psychologické poradenstvo a pomoc v zložitých životných situáciách, ak sa stretávate s depresiou či úzkosťou, máte vzťahové alebo rodinné problémy, nezvládate svoje duševné ochorenie alebo poruchu.Pokud potrebujete pomoc psychológa, kontaktujte ma.

Poskytujem poradenské a manažérske služby vlastníkom firiem pri príprave firmy na predaj, na príchod investora, pri príprave predajného procesu, hľadanie vhodného investora a ďalšie finančne strategické poradenstvo.

Som skúsený project manager a online consultant. Potrebujete poradiť alebo pomôcť s online projektom? Napišt mi!

Sme web, ktorý sa špecializuje na online porovnávanie pôžičiek, poistenie, mobilných taríf a energie (plyn a elektrina)

Robeeto vám sprostredkováva prácu šikovných ľudí. Chceme ponúkať tie najkvalitnejšie možné služby za čo najlepšie ceny

masáže: - klasické masáže - ručné lymfodrenáže nôh - bioenergetické tlmenie bolestí svalov - poradňa pre regeneráciu síl prírodnými prostriedkami - svetelná terapia polarizovaným svetlom prístrojom Biostimul - veštba vývoja najbližšieho osudu na diaľku

Spoluzakladateľka a konateľka personálnej agentúry Axial. Zháňam ľuďom prácu a firmám skvelé zamestnanca. Pracovníkov poskytujeme formou brigády, zamestnanie, outsourcingu, outplacementu a ďalšími formami spolupráce.

BizMachine pomáha klientom efektívnejšie riadiť B2B obchod a zvyšovať tak výnosy. Naša platforma BizMachine kombinuje analytickú prácu s informáciami o firmách, prediktívnu analytiku a praktické nástroje pre obchodnikov a manažérov. Naši klienti tak vedia efektívne osloviť celý svoj relevantný trh a dosahujú vyššiu produktivitu na obchodníka. ...

služby: - správa a upratovanie nehnuteľností Montáž, servis: - zabezpečovacie systémy EZS a EPS - prístupové a dochádzkové systémy - domáce telefóny Správa dátových sietí.

Altreon s.r.o. - vykonávame všetky čistenie a opravy potrubí, vrátane bezvýkopového. Tiež vykonávame čistenie a vývoz jímok, septikov a všetkých nádob. Neváhajte a kontatktujte profesionálov s kompletným servisom.

Táto webová stránka zastupuje združenie osôb, ktoré vás krátkodobo alebo aj navždy zbaví starostí s vedením / riadením vašej spoločnosti. Dokážeme za vás vyjednávať v nepríjemných situáciách, vykonáme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, prípadne pre vás nájdeme finančného alebo strategického partnera.

Stránky realitného makléra pre hlavné mesto Prahu a Stredočeský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností.

Zabezpečujeme komplexný upratovanie určených priestorov. Práca je vykonávaná vlastným materiálom, nástrojmi, vybavením, dopravou a prípadným dozorom potrebným na zabezpečenie celej práce.

Našou hlavnou činnosťou je vypracovávanie podkladov pre bakalárske, diplomové alebo rigoróznej práce, študijné poradenstvo a konzultácie. Do dnešného dňa sme spolu s našimi odborníkmi vypracovali podklady a poradili stovkám spokojných anonymných zákazníkov.

Autozastavárna berem do zástavy auta peniaze do 30min

Sme tradičné pánske holičstvo. Profesionálne upravíme vás účes i fúz a ešte si u nás pochutnáte na poháriku niečoho dobrého. Nájdete nás v Metropoli Zličín a novo aj v OC Chodov.

Konzultačná spoločnosť v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Sme senior profesionáli s mnohoročnými skúsenosťami. Vieme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Pôsobíme medzinárodne.

Od roku 2002 poskytuje naša firma upratovacie služby, a od roku 2010 sa zaoberáme fyzickou ostrahou objektov, obsluhou vrátnic a recepciou. V tomto odbore sa naša klientela každým rokom rozrastá. Rad spokojných organizácií, firiem a domácností u nás opätovne žiadajú o ponuku služieb v týchto kategóriách: zaistenie stáleho upratovania, fyzická ...

Zaoberáme sa ostrahou majetku a osôb. Poskytujeme recepčné služby a správou nehnuteľností.

Výroba a predaj stanov teepee či teepee, moderné típí, párty stan típí, svadobné típí Výroba plachiet a stanov

Personálna Agentúra - agentúra práce, Vyhľadáme a ponúkneme prácu v Čechách i v zahraničí, práca na HPP, práce na DOPČ, hľadáme hostesky, promotérov, brigádnikov pre našich obchodných partnerov a reklamné agentúry na Dopp. Zamestnávateľom ponúkame spoluprácu vo vyhľadávaní zamestnancov, prípadné pridelenie zamestnancov k užívateľovi podľa zákona o ...

Foto a video služby - ateliér, exteriér, svadobné foto a video, prevody VHS ... Cestovné Agentúra Sunrise - zabezpečenie kompeltních cestovných služieb - kancelária Floriánska 576, Kladno

Novo vzniknuté štúdio ponúka široký výber masáží: relaxačno a regeneračné masáže, bankovanie, anticelulidní masáž, Breussova masáž, lymfatická drenáž nôh, medovú masáž, čokoládovú masáž, Indickú masáž hlavy a Thajskú masáž nôh. Budem sa moc tešiť na každého z Vás. :) Našim cieľom je, aby každý klient odchádzal odpočinutý a s úsmevom na tvári. A ...

PARTYZON.cz - internetový obchod na karnevalové kostýmy, halloweenske masky, parochne, klobúky, fx líčidlá a ďalšie doplnky na maškarný.