Zvozu bioodpadov, rastlinná výroba a Agroslužby. Predaj strojov, náhradných dielov i zaistením následného servisu.

predaj: -textil -metrový textil, látky -textilní galantéria -potravinové. Zberné miesto čistiarne a práčovne. Zberňa, čistiareň peria.

Masáže: Breussova, švédskej, lymfatické manuálna, lávovými kameňmi

Vývoj informačných systémov, webových aplikácií a eshopov na zákazku, dodávky a správa počítačových sietí vrátane monitoringu a dohľadu nad IT infraštruktúrou, komplexné IT podpora existujúcich zákazníkov.

lacné internetové stránky sprostredkovania nebankových pôžičiek

Práca, Služby: -Zajištění dovozu piesku -odvoz stavebnej sutiny -odvoz komunálneho odpadu.

Autodoprava, doprava, preprava: -vnitrostátní a medzinárodné: -sypké materiály v stavebníctve -stavebné stroje -paletizovaný materiál. Stavebné práce: -rekonstrukce bazénov -rekonstrukce vozoviek -demolice objektov, podlahy. Zemné a výkopové práce: -rovnání, svahovanie, hĺbenie priekop -výkopy stavebnej jamy -hloubění ...

Kompletné služby v oblasti marketingu, reklamy a PR.

služby - kozmetika - permanentný make-up - líčenie - manikúra - pedikúra.

služby: -prenájom nehnuteľností, bytov. POWERMED - Vysávače sa saparátorem Multi-funkčný systém so samočistiacim separátorom POWERMED GOLD EDITION "Antialergický systém pre zdravý domov"

Výkup a spracovanie: - kovového odpadu. prevádzkareň Olomouc U podjazd 1, 772 00 Olomouc tel .: 583456390; 602761647

Masérske, rekondičné a regeneračné služby

Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

Studio Prestige - sme kozmetický salón z Českých Budějovíc a ponúkame kompletné služby pre vaše zdravie a krásu ako je permanentný make-up, bielenie zubov, odstránenie tetovania a ďalšie.

Inzercia nehnuteľností. Predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov, chát a chalúp z celej SR.

Ponúkam profesionálne fotografovanie a úpravu fotiek. Väčšinu môjho portfólia tvorí glamour / budoir fotky aj na netradičných miestach, portréty, fashion, ale aj rodinné fotografie. Vždy volím individuálny prístup a uprednostňujem kreatívne fotenie vonku, ale je možné sa dohodnúť aj na fotenie v ateliéri.

Projektová kancelária, ktorá sa zaoberá modernou architektúrou. Nadčasová a veľkoryso presvetlená architektúra zrkadlí názov spoločnosti a tvorivé filozofiu svojich autorov, vyznávajúcich čistý, minimalistický dizajn, priame línie a výhradne špičkové materiály. Zabezpečujeme projekty rodinných domov, interiérový dizajn i záhradnú architektúru.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa Rapid Prototyping. Ponúkame komplexné riešenie pre 3D tlač a karbónové kompozity.

nákupná galéria -dovoz zo zahraničia značkové oblečenie pre deti

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.