Psychologické služby na tému partnerských vzťahov - individuálne i párová terapia. Partnerské poradenstvo - pomoc pri riešení manželské alebo partnerské krízy, nesúladu, spoločnom zvládanie ťažkých situácií. Individuálne poradenstvo - zamerané na pomoc sa sebapoznaním a osobným rastom, v osobných problémoch v rodinných, partnerských či pracovných ...

Čistenie, upratovacie služby, upratovacie a práce a služby (jednorazové, generálny, pravidelné, ...). Ďalej sa zaoberáme údržbou a správou nehnuteľností.

služby: - mobilná čistenie interiérov áut - čistenie kobercov a čalúnenia

Komplexné reklamné práce. služby: - Tampónová tlač, sieťotlač: - potlač reklamných predmetov - potlač priemyselných výrobkov. Výroba, tlač: - letáky, plagáty, samolepky. Predaj, potlač: - reklamné predmety - podložky pod registračnej značky, krabice na pizzu - maturitné stuhy - nafukovacie balóniky. Výroba: - ...

Ponuka poradného prístupu, tvorby stratégií, rozvojových scenárov, interim manažmentu a koučovania

Fotografovanie tehotných, bábätiek, detí, rodinné foto, portrét, Boudoir fotenie .. Newborn fotenie. Svadobný fotograf.

Štúdio zamerané primárne na tvorbu komerčné, reklamné, produktové a business fotografie. Zabezpečujeme všetky služby tvorby počnúc prípravami, cez produkciu, až po finálne dokončovacie práce v postprodukcii. Ďalej tiež zabezpečujeme tvorbu 2D a 3D animácií pre akékoľvek komerčné účely.

Personálna agentúra, servis WouxTeam s.r.o. je zameraná na personálny lízing, outsourcing a dočasne pridelení zamestnancov. Vyhľadávanie pracovníkov v strednej a východnej Európe a to individuálne podľa potrieb klienta Disponuje rozsiahlu databázu pracovníkov.

Majte doma predvianočných upratané po celý rok. Doprajte si viac voľného času a nechajte na nás zariadiť vám príjemné, čisté prostredie nielen u vás doma, ale napríklad aj vo vašej kancelárii či iných komerčných a spoločenských priestoroch.

Pracujem ako psychológ a psychoterapeut, ponúkam psychologické poradenstvo a pomoc v zložitých životných situáciách, ak sa stretávate s depresiou či úzkosťou, máte vzťahové alebo rodinné problémy, nezvládate svoje duševné ochorenie alebo poruchu.Pokud potrebujete pomoc psychológa, kontaktujte ma.

Poskytujem poradenské a manažérske služby vlastníkom firiem pri príprave firmy na predaj, na príchod investora, pri príprave predajného procesu, hľadanie vhodného investora a ďalšie finančne strategické poradenstvo.

Som skúsený project manager a online consultant. Potrebujete poradiť alebo pomôcť s online projektom? Napišt mi!

Sme web, ktorý sa špecializuje na online porovnávanie pôžičiek, poistenie, mobilných taríf a energie (plyn a elektrina)

Robeeto vám sprostredkováva prácu šikovných ľudí. Chceme ponúkať tie najkvalitnejšie možné služby za čo najlepšie ceny

masáže: - klasické masáže - ručné lymfodrenáže nôh - bioenergetické tlmenie bolestí svalov - poradňa pre regeneráciu síl prírodnými prostriedkami - svetelná terapia polarizovaným svetlom prístrojom Biostimul - veštba vývoja najbližšieho osudu na diaľku

Spoluzakladateľka a konateľka personálnej agentúry Axial. Zháňam ľuďom prácu a firmám skvelé zamestnanca. Pracovníkov poskytujeme formou brigády, zamestnanie, outsourcingu, outplacementu a ďalšími formami spolupráce.

BizMachine pomáha klientom efektívnejšie riadiť B2B obchod a zvyšovať tak výnosy. Naša platforma BizMachine kombinuje analytickú prácu s informáciami o firmách, prediktívnu analytiku a praktické nástroje pre obchodnikov a manažérov. Naši klienti tak vedia efektívne osloviť celý svoj relevantný trh a dosahujú vyššiu produktivitu na obchodníka. ...

služby: - správa a upratovanie nehnuteľností Montáž, servis: - zabezpečovacie systémy EZS a EPS - prístupové a dochádzkové systémy - domáce telefóny Správa dátových sietí.

Altreon s.r.o. - vykonávame všetky čistenie a opravy potrubí, vrátane bezvýkopového. Tiež vykonávame čistenie a vývoz jímok, septikov a všetkých nádob. Neváhajte a kontatktujte profesionálov s kompletným servisom.

Táto webová stránka zastupuje združenie osôb, ktoré vás krátkodobo alebo aj navždy zbaví starostí s vedením / riadením vašej spoločnosti. Dokážeme za vás vyjednávať v nepríjemných situáciách, vykonáme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, prípadne pre vás nájdeme finančného alebo strategického partnera.

Stránky realitného makléra pre hlavné mesto Prahu a Stredočeský kraj. Predaj a prenájom nehnuteľností.

Zabezpečujeme komplexný upratovanie určených priestorov. Práca je vykonávaná vlastným materiálom, nástrojmi, vybavením, dopravou a prípadným dozorom potrebným na zabezpečenie celej práce.

Našou hlavnou činnosťou je vypracovávanie podkladov pre bakalárske, diplomové alebo rigoróznej práce, študijné poradenstvo a konzultácie. Do dnešného dňa sme spolu s našimi odborníkmi vypracovali podklady a poradili stovkám spokojných anonymných zákazníkov.

Autozastavárna berem do zástavy auta peniaze do 30min