Ponúkame obsahový marketing, služby Public Relations a Media Relations, budovanie kariéry pomocou osobného marketingu.

Portál Dluhopisy.cz je prvým nezávislým a úzko špecializovaným portálom, ktorý sa zaoberá kompletné problematikou dlhopisov v Českej republike.

Portál FLATSTORE.cz prináša prehľadnú ponuku serióznych developerských projektov v Prahe a blízkom okolí. Využite jediného porovnávače bytov, domu a pozemkov na internete alebo si nájdite svoje nové bývanie pomocou najpodrobenejšieho filtra.

Dodávateľ HW a SW riešení pre malé podniky a živnostníkov. V nasledujúcich rokoch sa INNETIC zameriaval najmä na vývoj webových prezentácií, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových riešení a e-shopov na mieru niekoľkým desiatkam klientov.

Profesionálne VoIP riešenia, virtuálne ústredne, pevné linky, ochrana siete a internet

Akciová spoločnosť AWIS Holding, a.s. vznikla v roku 1992. Od začiatku sa zaoberáme vývojom softvéru. Kvalitu služieb zlepšujeme poradenstvom a konzultáciami v oblasti podnikania, gastronómie a správou nehnuteľností.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektovanie, projekty záhrad, projekty domov a bytov, kúpeľní a kuchýň.

Poskytovateľ pripojenia k internetu v oblastiach Dobrčice, Ivaň, Kozlovice, Lobodice, Oplocany, Polkovice, Tovačov, Újezdec a Uhřičice (Olomoucký kraj).

Kompletný servis služieb a poradenstva v oblasti realít. Predaj bytov a domov v Prahe a okolí. Ako obchodník pracujem cez 15 rokov, v realitách pôsobím od začiatku roka 2010. Popri bežnej maklérskej činnosti poskytujem nezávislé konzultácie pri predaji / kúpe nehnuteľnosti, píšem blog s realitnou tematikou, som spoluzakladateľkou realitné ...

Prevádzkujeme strážené parkovisko v Prahe u Letisko Václava Havla. V cene parkovného je odvoz luxusným automobilom k letiskovým terminálom. Ponúkame tiež služby autoservisu.

Špecializujeme sa na sprostredkovanie obchodu a služieb. Ďalej skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave zasielateľstvo a zastupovanie v colnom konaní. Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy.

Naším hlavným zameraním sú počítačová školenia a konzultácie v oblasti kancelárskych aplikácií, CAD software, grafiky, serverov Windows a tvorby webových stránok. Ďalej sa zaoberáme vývojom aplikácií a tvorbou šablón pre aplikácie Office a CAD softvér, vývojom www aplikácií a predajom CAD a grafického softvéru.

Sprostredkovávame súkromnú inzerciu nehnuteľností súkromným osobám aj právny servis.

Poskytujeme upratovacie služby pre domácnosti, kancelárie a ďalšie nebytové priestory. Profesionálne upratovanie sme ochotní prispôsobovať zákazníkovo potrebám a mimo upratovania ponúkame tiež služby doplnkové, ako umývanie okien alebo žehlenie.

Individuálne a párové poradenstvo - psychoterapia.

Poskytujem služby v oblasti prenájmu púťových atrakcií. Ponúkam staročeskou atrakciu Lochness, skákací hrad, autodróm, strelnicu, detské hojdačky, autíčka a retiazkové kolotoče na rôzne spoločenské akcie ako sú detské dni, firemné párty, púte, jarmoky, slávnosti a koncerty.

Webové štúdio, ktoré sa špecializuje na tvorbu internetových obchodov na mieru pre malé a stredné podniky.

Pranie, žehlenie, chemické čistenie, mangľovanie, opravy a úpravy odevov, čistenie kožou, čistenie kobercov.

Poskytovanie kompletného poradenstvo v oblasti verejného obstarávania pre zadávateľa i uchádzačov. Jedná sa o kompletnú agendu obstarávacích a výberových konaní, agendy námietok, spracovanie interných predpisov. Pre uchádzačov spoločnosť zabezpečuje kompletnú prípravu ponuky do verejného obstarávania, vrátane agendy námietok. Spoločnosť ponúka aj ...

Tvoríme profesionálne moderné webové stránky a e-shopy. Webdesign, webstránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. ponúka sofistikovaný systém Re-visio pre cloudovú evidenciu revízií, zariadení alebo technológií. Evidencia revízií, energetický manažment, kompletný online správa nehnuteľností a ich technologického vybavenia na jednom mieste na dosah ruky.