Spoločnosť PRIESTOR a.s. vykonáva komunálne, upratovacie služby a údržbu zelene na území hlavného mesta Prahy aj v jeho okolí.

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

Studio Prestige - sme kozmetický salón z Českých Budějovíc a ponúkame kompletné služby pre vaše zdravie a krásu ako je permanentný make-up, bielenie zubov, odstránenie tetovania a ďalšie.

Inzercia nehnuteľností. Predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov, chát a chalúp z celej SR.

Ponúkam profesionálne fotografovanie a úpravu fotiek. Väčšinu môjho portfólia tvorí glamour / budoir fotky aj na netradičných miestach, portréty, fashion, ale aj rodinné fotografie. Vždy volím individuálny prístup a uprednostňujem kreatívne fotenie vonku, ale je možné sa dohodnúť aj na fotenie v ateliéri.

Projektová kancelária, ktorá sa zaoberá modernou architektúrou. Nadčasová a veľkoryso presvetlená architektúra zrkadlí názov spoločnosti a tvorivé filozofiu svojich autorov, vyznávajúcich čistý, minimalistický dizajn, priame línie a výhradne špičkové materiály. Zabezpečujeme projekty rodinných domov, interiérový dizajn i záhradnú architektúru.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa Rapid Prototyping. Ponúkame komplexné riešenie pre 3D tlač a karbónové kompozity.

nákupná galéria -dovoz zo zahraničia značkové oblečenie pre deti

remeselné práce v odbore elektro, IT, a pod.

Pomáhame klientom s marketingom a propagáciou. Zameriavame sa predovšetkým na marketingové stratégie a ich realizácia, marketingový audit a marketingový outsourcing. Radi podáme pomocnú ruku v rozsahu, ktorý je pre vás akurát. Sme odborníci, ktorí sú zbehlí v plánovaní a supervíziu kampaní, analýzach, tvorbe stratégií, nastavovanie rozpočtov a ...

Naším konečným cieľom je dosiahnutie myšlienky, že staviteľ či súkromná osoba od začiatku stavby do jej ukončenia, tu nájdu všetky portfólio služieb (Vozidlá, Zemné stroje, Materiály a skládky, Profesia, Poradenstvo, Facility management), kde si môžu rovno objednávať to, čo zrovna potrebujú.

Preklady z češtiny do nemčiny a slovenčiny

Virtuálna asistentka (sekretárka, asistentka na diaľku) je službou, ktorá zaistí predovšetkým menším alebo stredným firmám, živnostníkom, podnikateľom mať vlastný asistentku aj keď si fyzickú asistentku nemôžu z finančného hľadiska dovoliť.

Tvoríme moderné webové stránky optimalizované pre tablety aj mobilné telefóny, s českou administráciou a originálnym dizajnom. V cene je zahrnuté niekoľko štýlových grafických návrhov pre vaše podnikanie. Môžete si pozrieť ukážku našej práce i referencie. Špecializujeme sa aj na internetový marketing a propagáciu. Chcete tiež reprezentatívne ...

Info cudzinci ponúka užitočné informácie pre cudzincov žijúcich v SR a poskytujú bezplatné porovnanie ponúk zdravotného poistenia cudzincov vrátane sprostredkovania.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Som špecialista SEO a online marketingu na voľnej nohe a ponúkam vám profesionálne odvedenú prácu pre zlepšenie vášho webu a zvýšenie návštevnosti z vyhľadávačov.

Realitné služby. Pokladanie kameňov.

V našej spoločnosti Kairos CZECH poskytujeme možnosť anonymného surfovania, bezpečného cloudového úložiska aj chráneného emailu a telefónu. Ponúkame tiež pasívny príjem v rámci MLM.