Reklamná činnosť. Ofsetová a rotačná tlač. Veľkoplošná reklama. Reklamné predmety. Mediálne prezentácie. Reklamný textil. Darčekové reklamné predmety.

Prenájom priestorov v Zlíne. Komerčné, výrobné, športové priestory, sklady, obchody a kancelárie Zlín.

Služby: - architektonická činnosť - stavebná projekcia

Masáže: - Indická masáž hlavy - Hawajská masáž - Lomi Lomi - lávové kamene - bankovanie - reflexná masáž plosky nohy.

Firma sa zameriava na dodávky na kľúč v oblasti energetiky, plynárenstva a odpadového hospodárstva. Na poli chémie a spracovania ropy sú kľúčovou oblasťou priemyselnej technológie Oil&Gas. Zaisťujeme 3D projektovanie a procesný dizajn.

Kadernícke štúdio. Vykonávame melíry, strihy, farbenie a tónovanie. Predávame vlasovú kozmetiku. Získali sme certifikát o udelení prestížneho titulu Eurosalón.

Návrhy, výroba, montáž: - projektovanie v 3D - zábradlia, madlá - francúzske okná, okno - striešky, pergoly, Carport - brány, bránky, plotové výplne - balkóny, terasa, terasy -schodiště nerez oceľ, celosklenené, obložené betónové schodisko drevinami - dvere, zádverie, svetlíky - celosklenené kúpeľne, kúpeľňa - kuchyne ...

Pobočka firmy RENOGLOB s.r.o. 3D reklama, pútače, makety, dekorácie. Výroba: -reklamné 3D pútače, modely a logá -dekorácie a rekvizity -figuríny, plastiky, sochy -interiérové dekorácie -divadelné a filmové rekvizity ai.

Firma zaisťuje dotačné poradenstvo a riadenie projektov. Klientom pomáhame s krízovým manažmentom pre príjemcov a prípravou projektov na kontrolu od rôznych orgánov. začínajúcim podnikateľom pomáhame s analýzou, prípravou a štúdiou podnikateľského plánu.

Svadobná agentúra, ktorá zaisťuje svadby na kľúč. Realizácia kompletných svadieb alebo čiastkových častí. Špecializácia na vonkajšie obrady.

Výkup, zvoz a spracovanie kovu. služby: - výkup šrotu - zvoz šrotu - demolácia / demontáž výrobných hál a zariadení (vrátane výškových prác) - strihanie kovového odpadu - autodoprava - odvoz sutiny.

Spoločnosť M.P.M., spol. s r.o. sa zaoberá prenájmom, predajom a stavbou párty stanov a stánkov. Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 1992.Sídlíme na Prahe 5. Ponúkame komplexné služby pri organizovaní najrôznejších kultúrnych, spoločenských, športových a firemných akcií v ČR, SR, SRN a Poľsku. Stany, ktoré poskytujeme: - párty, cateringové, ...

Stolárske práce Kompletná realizácia - výstavy - veľtrhy Stavebná činnosť Inštalácia - obrazy

Autorizovaný architekt. Kompletné návrhy interiérov vrátane návrhov dispozičných stavebných úprav. Zameranie na interiéry komerčné a nebytové ako sú napr. reštaurácie, obchody, ubytovacie zariadenia, kancelárie, školské, kultúrne a športové zariadenia.

Naša spoločnosť TVR dáta a komunikácie s.r.o. zabezpečuje kompletné služby v oblastiach dáta - hlas - obraz - bezpečnosť. Poskytujeme dodanie, inštaláciu, správu a servis: - analógových a digitálnych telefónnych centrál ALCATEL a PANASONIC (vrátane softvérových programov pre CALL centrá, integrácia do CMS, účtovanie hovorov) - prístupových, ...