služby: - sociálno aktivizačné služba pre rodiny - sociálne bývanie - sanácia rodiny

Svadobný salón, štúdio Vysočina, Jemnice, Moravské Budějovice, Třešť, Želetava služby: -půjčovna šiat - výber z 80 druhov šiat rôznych strihov -organizace svadby na kľúč -potravinové, bižutéria -spodné bielizeň -parfémy -príprava nevesty -Stále výpredaj svadobných šiat.

E-shop: - predaj náradia - servis výpočtovej techniky - predaj počítačov Našou špecializáciou je poskytovanie komplexných služieb v oblasti IT: konzultácie, dodávky IT, zaškolenie, servis, predaj výpočtovej a kancelárskej techniky, spotrebný materiál, pravidelnú správu, technickú podporu alebo trvalý dohľad.

V systéme Vario nájdete financie, účtovníctvo, CRM, obchodnej agendy, personálny a mzdový systém, rovnako ako sklady, výrobu, servis či požičovňu. Z jednotlivých dielov si skladáte svojho čarovného pomocníka. Vario môže byť čímkoľvek, záleží len na vás.

Rekonštrukcia, oprava, generálna oprava, technológie, realizácia, výmena: - komponenty riadiacich systémov a náhradných dielov značky SIEMENS - dodávky dielov a softvér - zrýchlené dodávky dielov do 24 hodín - opravy výmenným spôsobom do 24 hodín u firmy SIEMENS v Nemecku - distribúcia Micro-PLC SIEMENS S7-200 - automatické ...

Vývoj a organizácie testovania v rámci prijímacích skúšok. Prijímacie ukoušky. Porovnávacie skúšky. Internetové kurzy. Vzdelávacie kurzy. On-line testy.

Psychologické poradenstvo: - riešenie partnerských a vzťahových problémov - riešenie psychosexuálnych problémov - riešenie vzťahových medzigeneračných problémov - zvládanie krízových životných situácií - zvýšenie sebadôvery a sebavedomia - poruchy príjmu potravy - psychodiagnostika.

Projekčná kancelária. Projekčné činnnosti, projektovanie: -projektovanie v investičnej výstavbe -inženýrská činnosť. -Architektonické štúdie. -PROJEKTY interiérov.

Spoločnosť TG scarabeus s.r.o. je výrobná a obchodná spoločnosť, ktorá sa zameriava na výrobu a predajom obalových materiálov. Špecializujeme sa na výrobu LDPE a LLDPE fóliou, obchodujeme s obalmi a obalovým materiálom, ďalej poskytujeme baliace činnosť, výkup a recykláciu plastových odpadov. V našej ponuke nájdete nepreberné množstvo obalov a ...

Vydavateľstvo časopisu o značkách, konceptoch obchodov a in-store komunikáciu.

Grafické služby v oblasti reklamy a internetu. Spracovanie tlačovín, príprava podkladov pre tlač. Tvorba www stránok.

Realitná kancelária Chystáte sa predať, prenajať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Realitná kancelária Logic sa postará o všetko, čo budete potrebovať.

Poradenstvo v oblasti vodného hospodárstva a životného prostredia. služby: - poradenské služby v oblasti vodovodov a kanalizácií - poradenstvo pre ochranu životného prostredia - dotačné poradenstvo - technický dozor a odborná pomoc pri prevádzkovaní vodohospodárskeho majetku - predaj domácich čistiarní odpadu vôd.

- predaj i prenájom nehnuteľností - investičné poradenstvo - na webových stránkach možno nájsť ponuku i dopyt

zabezpečujeme: - kompletné dátové služby

služby: - tvorba webových prezentácií, intranetových aplikácií, úprava existujúcich, modifikácie databáz - grafické spracovanie firemných log, plagátov, brožúr, kalendárov, návrhy na potlač reklamných predmetov vrátane ich zaistenie - predaj a servis širokého sortimentu výpočtovej techniky - poradenstvo v oblastiach nákupu a predaja ...

Správa počítačovách sietí: komplexné služby v oblasti návrhu a správy sietí Windows NT a Linux od návrhu siete po jej každodennú správu programovanie: predovšetkým nízkoúrovňové programovanie pre Windows 95 a Windows NT (DDK) ale aj iné

činnosť: - vydavateľstvo - nakladateľstvo - lektorská činnosť - organizovanie seminárov

Kresťanské hudobné nakladateľstvo a vydavateľstvo.

Predaj produktov na online trhoviskách v Európe i v USA. Zameriavame sa na Amazon a Ebay marketplace. Nákup tovaru priamo od klientov.

Technické preklady z jazyka nemeckého do jazyka českého a naopak v nasledujúcich odboroch: strojárstvo počítače elektronika elektrotechnika automobilový priemysel potravinársky priemysel