Predaj a prenájom bytov. Správa nehnuteľností, rekonštrukcie a výkup bytov. Investície.

Ponúkame cloudové aplikácie Zoho. Pre všetky oblasti firemného využitia. CRM, financie, reporting, HR, sklady, cloud úložisko, tvorba dokumentov a iné.

Svadobný salón: - svadobné šaty - luxusné svadobné šaty - pánske obleky - spoločenské šaty - luxusné spoločenské šaty - plesové šaty - šaty pre mamičky nevesty - šaty pre družičky a mládenca značky: Svadobné šaty Herve Mariage, Alexis Mariage, Mori Lee by Madeline Gardner, Madeline Gardner, Mori Lee XL Luxusné spoločenské šaty ...

Ponúkam redaktorské texty a činnosti, copywriting, PR texty (tvorba PR článkov, textov, reklamných sloganov, popisok k propagáciu), internetový marketing (základné SEO a nastavenie kľúčových slov do textu a obsahu, registrácia webov do katalógov, prelinkovanie, prepojenie so sociálnymi sieťami ), úpravy webov (administrácie webu vrátane ...

Preklady a tlmočenie medzi češtinou a angličtinou od roku 1997. Okrem klasických prekladov ponúkam tiež titulkovanie videoprezentácií aj lokalizáciu webových stránok (priamo v .html, .php i.) Hlavnými odbory sú obchod, komerčné zmluvy, priamy marketing, HR, kozmetika, potravinové doplnky , zdravie, ľudské práva a iné.

Online magazín Sme úspešní prináša najnovšie správy, zaujímavosti, denné spravodajstvo a aktuálne informácie o úspešných projektoch, celebritách, prosperujúcich firmách a inšpiratívnych ľuďoch.

Pomáhame firmám a podnikateľom s digitalizáciou a optimalizáciou ich podnikania na internete. Spoločne nájdeme najlepšie riešenie pre Vaše podnikanie. Ponúkame služby z oblasti digitálneho marketingu. Dokážeme sa postarať o všetok Váš marketing na sociálnych sietí, o tvorbu webu, o tvorbu obsahu pre Váš web alebo sociálne siete, ďalej Vám pomôžeme ...

Projekčné práce v odbore elektro - slaboprúd, projekty elektrickej požiarnej signalizácie, zabezpečovacích a kamerových systémov, štruktúrovanej kabeláže a ďalšie slaboprúdových systémov pre priemyselné, administratívne, zdravotnícke a iné objekty.

Urbanistické a architektonické služby: Spracovanie územných plánov a ich zmien, spracovanie urbanistických štúdií, návrh interiérov a exteriérov, vypracovanie štúdií a projektov rodinných domov, grafické práce

Vysokotlakové čistenie, upratovacie práce, dezinfekcia, deratizácia, desinsenkce a ekologická likvidácia burine

Veľkoobchod, predaj: - lepiace pásky - balzamy na pery - nosové inhalátory služby: -pořádání osláv výročia, svadieb a konania prezentácií -úklidové služby.

Upratovacia firma: - jednorazové aj pravidelné upratovania domácností, kancelárii a firiem - montovanie nábytku - čistenie čalúneného nábytku a kobercov - umývanie okien

KÚPEĽNE NA KĽÚČ: - navrhovanie, projektovanie a realizácia kúpeľní, keramických bazénov PREDAJ PRÍSLUŠENSTVO PRE VYBAVENIE KÚPELNÍ A INTERIÉROV: - obklady, dlažby, sanitárna technika - kúpeľňový nábytok, zrkadlá - drevené a laminátové podlahy, vinyl - svietidlá - centrálne vysávače

Predaj, oprava, servis: - postrekovače - náhradné diely - rosiče - čerpadlá, čerpadiel Zámočníctvo, kovovýroba a obrábanie kovov.

činnosť: - reklamné a fotografické služby

Medzinárodná preprava: expresné, letecká, námorná, cestná a železničná doprava.

Medzinárodná preprava: expresné, letecká, námorná, cestná a železničná doprava.

Medzinárodná preprava: expresné, letecká, námorná, cestná a železničná doprava.

Medzinárodná preprava: expresné, letecká, námorná, cestná a železničná doprava.

Moderátor, špecialista komunikácie, osobný fitness a bežecký coach. moderovanie: - plesy, maturitné plesy - módne prehliadky, reklamné akcie - tlačové konferencie, detské dni, bežecké preteky, roadshow, atď. Fitness lekcie: - fit kruháči - fasciálnej relaxácia - H.E.A.T.

Poskytovanie sociálnych služieb najmä zrakovo postihnutým: - sprievodcovské a předčitatelské služby - sociálnej rehabilitácie - odborné sociálne poradenstvo.

Chemické čistenie, rychločistírna, čistiareň, pranie, čistenie: - odevy, kabáty - koža - kožuchy - pracovné odevy - posteľná bielizeň - mangľovanie.

kozmetika - chemický peeling - permanentný make - up - fotodepilácia - predlžovanie rias

Webdesign, Webmarketing - internetovej prezentácie