Reklamné a propagačné predmety s potlačou: -psací potreby -firemní predmety (office) - diáre, kalendáre a pod. -reklamní textil -počítačové doplnky - USB disky a pod. Vlastné sortiment cca 7 tis. reklamných predmetov z celého sveta (vrátane výrobcov z Číny) vrátane vlastného reklamného potlače.

Nechtové štúdio: - modeláž nechtov - manikúra

Spoločnosť JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. v Zlíne sa špecializuje na spracovanie plastových odpadov, venuje sa recyklácii plastov a výrobe plastových regranulátov a ďalších výrobkov. Výrobným a projekčným firmám ponúkame odborné poradenstvo a produkty nevyhnutné pre zabezpečenie tej najvyššej možnej kvality výrobkov v rámci noriem ISO 9000 a ISO ...

Spoločnosť JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. je jedným z najväčších spracovateľov plastových odpadov a na svoje recyklačné linke v Křelov zaisťuje recykláciu plastov a špecializuje sa tiež na výrobu PP regranulátov aj kompaundy. Recyklácia plastov je veľmi dôležitá, pretože: - chráni životné prostredie, - znižuje náklady na výrobu, - prináša ...

služby - podnikové poradenstvo - právne poradenstvo - účtovné služby, bankovníctvo - daňové poradenstvo, optimalizácia daní - outsourcing.

služby - právne poradenstvo, podpora v podnikaní a správa majetku - bankovníctvo, financie, leasing - daňové poradenstvo, daňové plánovanie a optimalizácia - outsourcing.

Realitná kancelária NEXT Reality. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľností. Finančné servis.

služby: - vyvolanie fotiek. Výroba, tlač: - fotka na plátno - veľké fotky - fotka na kapu - leporelo - polaroidky - plagáty - Fotostrip malý, veľký - ako z fotobudky.

Internetová tlačiareň. Digitálne, veľkoformátovú, ofsetová tlač. Tlač vizitiek, letákov, plagátov, plachiet, bannerov atď. Výroba pečiatok. Polepy áut. Reklamné stojany. Darčekové predmety.

Canis Prosper s.r.o. je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie, ktorá sa zameriava na predaj krmív značky Josera, Best Choice a Dr.Clauder's nielen pre psov a mačky, ale aj pre vtáky, rybičky a hospodárske zvieratá. V našom veľkoobchode si vyberiete zo špičkového sortimentu chovateľských potrieb od kotercov, obojkov, ...

Poskytovateľ pevného a mobilného pripojenia na Internet. Pripojenie na internet sietí ViaNet. Virtuálne mobilný operátor.

asistenčný softvér, ktorý je každému zákazníkovi vytvorený na mieru - prístupný cez telefón, PC či tablet. Prehľadná evidencia, ovládanie: - dochádzka - autorizácia vstupov a vjazdov na pracovisko - BOZP - skúšky alkoholu pred vstupom na pracovisko - kamerový systém - zabezpečenie pracoviska - stráženie vyznačených priestorov a ...

Kompletná technická správa budov: - prevádzka, údržba i dispečing. Fyzická ostraha objektov. Upratovacie služby, recepčné služby. Náhradné plnenie - spracovanie jednoduchých kompletačných prác.

Katalóg hotelov, penziónov, apartmánov, chát poskytuje - virtuálne prehliadky ubytovanie

služby: - grafika, web design, reklamné spoty - produkčné a usporiadateľská činnosť - reklamné a darčekové predmety - tlačové služby - reklama - gravírovanie laserom - veľkoplošná tlač - plotrová reklama.

Tvorba moderných internetových stránok webdesign, registrácia domén, webhosting, internetové stránky, internetové obchod, internetové katalógy

predaj: - barmanské potreby - gastro zariadenia - jednorazové tovar - káva, kávovary - kuchynské vybavenie - nápojové a úžitkové sklo - nerezové profi gastronádoby - porcelán, nerez príbory a ďalšie.

Tlmočenie - konzekutívne, simultánne. Jazykové kurzy: - angličtina - nemčina - španielčina - taliančina - ruština - francúzština - Čeština pre cudzincov - Czech language for foreigners

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - kúpa, predaj, prenájom: - nehnuteľností.

Informačné technológie. Implementačný partner spoločnosti QI GROUP a.s. Informačný systém. Informačný systém QI. ERP systémy. Podnikový informačný systém.

Reklamná agentúra. Grafické návrhy, realizácia: -Reklama na vozňoch MHD *: -polepy vrátane okien aj bez okien, zadná strana: -Mobilboard, City Board, Side Board, Back Board, celopolepu, reklama v interiéri.

Vykonávame profesionálne služby deratizácia, dezinsekcia a dezinfekcia. Ničenie, likvidácia hlodavcov, ploštíc, švábov, bĺch, rusov, múch, molí, komárov, švehiel, mravcov, faraónov, pavúkov, vos, sršnej, skladiskových škodcov. 100% diskrétnosť. Zameriavame sa najmä na Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlín, Kroměříž a okolia. Prípadne celá SR.

Služby makléra s oprávnením na podnikanie na kapitálovom trhu ... Ponuka dlhopisov a podielových listov a ďalších cenných papierov.

Čistenie kanalizácií a odpadov strojovo tlakovou vodou. Zabezpečujeme služby v Zlíne a okolí.