Vytvoríme pre Vás kreatívne, funkčné a nadčasové riešenie interiérov. Pri navrhovaní sledujeme súčasné trendy dizajnu zvýrazňujúca funkčnosť a estetickosť návrhu. Budúce tvár interiéru by mala byť originálnym výrazom súčasného dizajnu, ktorý splynie s životným štýlom klienta.

Profesionálne upratovacie služby. Upratujeme: Ubytovacie zariadenie, firemné priestory, bytové domy. Školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, obchodné priestory. Múzeá, divadlá, fitcentra, domácnosti a ďalšie. Profesionálne upratovacie služby. Prijateľné ceny. Zľavy stálym klientom a seniorom. Poistenie zodpovednosti.

Full-servis digitálne agentúra, ktorá pomáha značkám vytvoriť vizuálnu hodnotu. Naša práca je tvoriť dokonalú rovnováhu medzi funkčnosťou, exkluzívnym vizuálom a obsahom. Tvoríme moderné online, printovej materiály a weby na kľúč systematicky tak, aby sa z našich klientov postupne stával lovebrand vo svojom odbore.

Ekonomické a finančné poradenstvo - hypotekárne a úverové poradenstvo Poistenie - poskytovanie poistenia Marketing - poradenstvo, marketing Organizačné poradenstvo - poradenstvo, krízové riadenie firiem

služby: - predaj a servis wellness strojov - masáže - wellness štúdio - solárne štúdio - joga - pedikúra - kozmetika

Kompletná úprava srsti psov (špecializácia na plemeno Coton de Tulear) - strihanie - trimovanie - výstavné úprava psov Kurzy, semináre - ako sa starať o srsť - naučte sa trimovať svojho psíka

Fotografické a filmové služby - architektúra - interiéry - portréty - technická a reklamné fotografie

Návrhy interiérov: - interiéry2D i 3D vizualizácie - grafický dizajn atypického nábytku

činnosť: - nakladateľstvo zamerané na fotopublikace

služby: - konferencie a vzdelávacie podujatia - poradenstvo v oblasti energetiky - marketing

Mestské informačné a turistické centrum, infocentrum. služby: - informácie - o firmách, službách - ubytovanie - cestovnom ruchu - kultúrne, spoločenské akcie. Maloobchod, predaj: - mapy - sprievodcovia - vstupenky siete Ticketportal.

práca: -tónování autoskiel -bezpečnostné a okenné fólie. -velkoplošný digitálna tlač a rezané reklama. Grafické práce: -polepy áut -billboardy, pútače aj bannery. -autosamolepky -homologované autofólie -okenní a bezpečnostné fólie.

MK Studio vykonáva komplexné kozmetickú starostlivosť od čistenia pleti, farbenie a úpravy obočia, depilácii až po ošetrení pleti prístrojovou technikou. Kozmetička a tiež vizážistka Martina Nováková Vás rada prevedie Minikurz líčenie alebo Vám poradí, akú kozmetiku zvoliť a ako o pleť najlepšie starať. Ponúka aj možnosť líčenie na svadby, plesy a ...

ponuka: - kadernícke a kozmetické služby - manikúra - pedikúra - modelácia nechtov - depilácia - epilácia

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy

Otevřito.cz okamžite rozpozná typ súboru a vyberie vhodné riešenie, ako zobraziť jeho obsah priamo v internetovom prehliadači. Poskytuje rýchle riešenie, ako jednoducho previesť súbor do zvoleného formátu. Stačí nahrať súbor a vybrať, či chcete otvoriť alebo previesť.

služby: - inžinierska geológia - hydrogeológia - prieskum kontaminácie - EIA, SEA - prieskumy životného prostredia - krajinný ráz ...... a ďalšie.

Vývoj, predaj, inštalácia, montáž, školenia, oprava, servis, analýzy, výpočty: -software, SW * (ANSYS, Design Space, LS * -DYNA) -hardware, HW * (COMPAQ, HEWLETT PACKARD, HP *).

developerská činnosť - ponuka stavebných pozemkov.

služby: - poradenstvo v oblasti zdravotníctva, zdravotných poisťovní a zdravotníckych zariadení a pomoc pri získaní prostriedkov z fondov EÚ - poradenstvo v oblasti manažmentu, riadenia a dotácií pre poskytovateľov a platcov.

služby: - vývoj software - www prezentácie - SEO optimalizácia - správa sietí.

služby: - návrhy, správa a zabezpečenie počítačových sietí - dizajn LAN a WLAN sietí - testy zraniteľnosti, audity - dátové centrá.