Pohrebná služba ELPIS pôsobiace cez 26 rokov, zabezpečí všetky služby v pohrebníctve na vysoké etické a profesijné úrovni. Môžeme Vám ponúknuť široké spektrum smútočných obradov, kvetín a repatriačných služieb. Neváhajte sa na nás obrátiť, podáme Vám pomocnú ruku pri úmrtí blízkej osoby. U nás je starostlivosť o zosnulého na prvom mieste. Odvoz ...

T-Systems Slovakia ponúka sieťovo orientované ICT riešenia a služby zahŕňajúce systémovú integráciu, implementáciu a prevádzku ICT systémov. T-Systems Slovakia A.Ş je členom medzinárodnej skupiny Deutsche Telecom AG. Dodáva komplexné, integrované IT a telekomunikačné riešenia. Hlasové, dátové, internetové a hostingové, Housingové a IT služby ...

Komplexné služby v oblasti informačných technológií (IT) Informačné systémy (IS - WES), softvér: - vývoj softvéru pre obchodné organizácie i niektoré vybrané technologické procesy v oblasti poľnohospodárskeho nákupe - priebežná aktualizácia informačného systému podľa meniacich sa vonkajších podmienok, zákonov, noriem, predpisov a vyhlášok, aj ...

Komplexné služby spojené s výberom a rozvojom zamestnancov, personálne služby, HR poradenstvo, psychologická diagnostika.

Ústredná automotoklub, služby: - komplexný servis v oblasti mobility a cestovania - asistenčné služby - dopravné a turistické informácie - žltý anjel Asistenčná služba 1230

Preklady: - právne a obchodné dokumenty (zmluvy, zákony, výročné správy, účtovné výkazy, korešpondencia) - reklamné texty (firemné profily, marketingové texty, slogany) - technická dokumentácia - odborné texty.

Vytvárame atraktívne benefitné programy. Špecializujeme sa na ľudské zdroje a personálne poradenstvo, ale ponúkame tiež inovatívne riešenia v oblasti marketingu a strategického rozvoja firiem.

Firma realizuje zateplenie bytovým a rodinných domov, a tiež výmeny okien pre kancelárske budovy. Pôsobí na južnej Morave, ale svoje služby vykonáva po dohode po celej Českej republike. Okrem iného pomôže so získaním dotačným prostriedkov na revitalizácie a zateplenie a postará sa o kompletné vybavenie administrácie.

Tvorba a prevádzka objednávkového systému pre reštaurácie a ďalšie stravovacie podniky Tvorba aplikácií pre rozvážkovej služby, QR objednávky, objednávkových webov a widgetov. Naše produkty je možné integrovať s portálom Dámejídlo a s pokladničnými systémami. Podporujeme bezkontaktné platby.

Kozmetické služby: - ošetrenie pleti - farbenie obočia - masáže - depilácia - líčenie.

Spoločnosť Adron, s.r.o. sa špecializuje na tvorbu interiéru od architektonického návrhu 2D a 3D až po kompletnú realizáciu na kľúč. Zameriavame sa predovšetkým na komerčné priestory, kancelárie, recepcie, rodinné domy, retail a priemyselné priestory. Naše portfolium služieb zahŕňa architektonické štúdie interiéru a exteriéru, dokumentáciu, ...

Tvorba a implementácia on-line systémov na mieru: - serverhosting - optimalizácia SEO - tvorba internetových prezentácií.

Poradenstvo v oblasti energetických úspor alebo dotácií z EÚ (IROP, OPŽP, OPPIK) aj dotácií zo štátneho rozpočtu SR (Nová zelená úsporám, Kotlíková dotácie, dážďovky).

Kozmetické služby: - hĺbkové ošetrenie pleti 95% kyslíkom - inhalácia kyslíka - ošetrenie pleti ultrazvukovou špachtľou - masážne lehátko.

Upratovacie a čistiace služby: - upratovanie kancelárií i domácností - umývanie okien - čistenie kobercov, čalúneného nábytku - služby hodinového manžela, inštalácia spotrebičov, údržba záhrad.

Realitný maklér. Predaj, prenájom nehnuteľností.

Výkup, predaj: - obilniny a poľnohospodárske produkty. Výkup nehnuteľnosti za hotové - domy, byty, chaty, chalupy, pozemky aj komerčné objekty po celej Českej republike. Stavebné práce: - terénne úpravy - zemné práce - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia rodinných domov - výstavba administratívnych objektov. predaj: - ...

Realitná kancelária, predaj, prenájom nehnuteľností, pozemkov.

služby: - full service v oblasti reklamy a propagačných materiálov - zabezpečujeme firemné tlačoviny a publikácie - komplexné riešenie od kreatívne stratégie až po distribúciu tlačovín, nákup médií či organizovanie eventov - externé navigačné systémy.

Veľkoobchod, maloobchod: - suveníry s tematikou Českej republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varov, Kutnej Hory a novo i Viedne - darčekové predmety - reklamné predmety.

Fotografovanie v Plzni a okolí - šport - koncerty - reportáže a ďalšie.