služby: - architekt - architektonická činnosť - návrhy interiérov.

Kurzy výpočtovej techniky od základov práce s počítačom až po obsluhu a správu siete

Dodávka, montáž: - zabezpečovacie, kamerové, prístupové a dochádzkové systémy - IT služby - budovanie a správa počítačových sietí - klimatizácia - čističe vzduchu - tepelné čerpadlá.

Naša firma Vám ponúka: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tlač, PVC samolepky, tlač na fólie, tlač na plasty, lenticular, pet, APET, PETG, petgag, tlač bielou.

Organizovanie a organizovanie výmenných študijných a pracovných programov pre študentov, mládež a dospelých v zahraničí.

Psychologická terapia: - Emotional Freedom Techniques - EFT - Matrix Reimprinting (MR) - Matrix Rebirth.

Požičovňa: - originály svadobných šiat značky Maggie Sottero (USA). predaj: - snubné prstene značiek Retofy a Lukáš Rýdl - väzby kytíc.

prenájom: - nebytové priestory.

služby: - ucelený servis pri riešení všetkých otázok spojených s problematikou vlastníctva bytov a bytových domov - zameranie bytov a nebytových priestorov - prehlásenie vlastníka - stanovy SVJ - založenie a vznik SVJ - prevody bytov a nebytových priestorov - likvidácia družstvá či SRO

služby: - výroba televíznej a rozhlasovej reklamy, natáčanie dokumentov, inštruktážnych filmov a prezentácií - produkcia - produkcia a organizácie kultúrnych a spoločenských akcií, prezentácií firiem a konferencií.

činnosť: - služby z oblasti marketingovej komunikácie a reklamy

Výkup a spracovanie - odpadmi. Výkup a likvidácia druhotných surovín. Vykupujeme a spracovávame kovový odpad. Prevádzkujeme kovošrot a zberné suroviny. Vykupujeme železný šrot, farebné, kovy, železo, nikel, hliník, kremík. Prepracovanie a lisovanie hliníka a Fe plechov. Likvidácia strojov, technologických celkov a autovrakov.

Spoločnosť Pavel Zimmermann vykonáva hydroizolácie stavieb, izolácie potrubia, bojlerov, klimatizáciou i vzduchotechniky, izolovanie prestupov PVC fóliou, možnosť využitia pre strechy, terasy. Ďalej ponúkam upratovacie a murárske práce. Stavebné práce: - hydroizolácie stavieb - izolácie potrubia, bojlerov, klimatizáciou i vzduchotechniky - ...

služby: -úklidové. -úklid domácností, kancelárií, priemyselných objektov. -čistenie kobercov. -mytí okien.

služby: - manikúra - pedikúra - prístrojová pedikúra

Servis firemných nehnuteľností, družstevných bytových jednotiek alebo bytových jednotiek spoločenstva vlastníkov. Údržba, revízie a servis elektroinštalácií, vzduchotechniky, klimatizácie. Ich merania a regulácie. práca: - klampiarske, pokrývačské, zámočnícke - natieračské a murárske - kominárske, upratovacie a záhradnícke.

Výkup a recyklácia elektronického šrotu a neželezných kovových odpadů'. Zbavíme Vás nepotrebných elektrospotrebičov, výpočtovej techniky, prístrojov a nástrojov a dentálnych kovov,. Ekologicky likvidujeme :: - všetok elektronický odpad, do ktorého sa zaraďuje veľké domáce spotrebiče (práčky, umývačky, sporáky ...), malé domáce spotrebiče ...

Veterinárna záchranná služba PET - MEDIC poskytuje odbornú prvú pomoc pre psov, mačky a ďalšie domáce miláčikov. Pracujeme 24 hodín denne. Pôsobíme na území hlavného mesta Prahy a časti Stredočeského kraja. Služby našej veterinárnej záchrannej služby: - nonstop prvá pomoc pre domáce zvieratá - urgentnej starostlivosti pre psov, mačky - ...