Správa, prenájom: -nehnuteľnosti. Developerská činnosť. Hotel IMOS: -Bratislava 9, Tryskovická 686, 19600 tel.:283109111 (100) e-mail:hotel.imos@avonet.cz www:hotel.imos.cz

Stolárska výroba. Komplexná dodávka celých interiérov: - interiérové vybavenie bytu - hotelový nábytok. Služby architekta, dizajnéra. 2D a 3D vizualizácia. Odvoz starého nábytku.

Pedikúra, manikúra, kozmetika, masáže v Sokolove. Služby: - pedikérske, pedikúra: - mokrá, medicinálna - pedikúra pre diabetikov - manikúra - nechtová modelácia - gélové, Shellac - depilácia - parafínové zábaly nôh a rúk - depilácia - masáže. - klasické - športové - rekondičné - hlavy - lávovými ...

služby: - developerská činnosť - inžinierska činnosť, zabezpečovania odborných činností vo fázach prípravy stavieb, zabezpečenie získanie územných rozhodnutí a stavebných povolení, vlastná realizácia výstavby - realitná činnosť - správa nehnuteľností.

Spoločnosť JASPO s.r.o. so sídlom v Opave sa zaoberá službami v oblasti správy a údržby nehnuteľností. Najväčší objem zaujímajú upratovacie služby domácnosti, kancelárií, firiem. Samozrejmosťou služieb je umývanie okien a rozsiahlych podlahových plôch. Tiež poskytuje starostlivosť o zeleň a záhrady a zaistí služby v oblasti ostrahy. Spoločnosť ...

Spoločnosť IS reklama Zlín zameriava svoju činnosť do odborov digitálnej, veľkoplošná, veľkoformátovú tlač a svetelná reklama - napr. Totemy, 3D písmená, boxy. Navrhujeme a vyrábame polepy výkladov aj vozidiel. Prevádzkujeme eshop s reklamnými, darčekovými predmetmi. Veľkoplošná, veľkoformátová tlač. Tlač, montáže - vonkajšia reklama: - ...

Realitná kancelária. služby: -predaj -prenájom -převod nehnuteľnosti -znalecký odhad ai.

služby: -realizace nákupu, predaja nehnuteľnosti s profesionálne realitnou kanceláriou.

Prenájmy kancelárskych a obchodných priestorov nie sú zaťažené žiadnymi sprostredkovateľskými províziami a pri servise, ktorý je našim nájomníkom poskytovaný, sa pohybujú vo veľmi priaznivých cenových reláciách!

Strihanie a úprava psov - SALON MATÝSOK -Strihanie a úprava psov za skvelú cenu. Profesionálna starostlivosť a individuálny prístup ku každému psíkovi. Vykonávame všetky služby spojené so strihaním (kúpanie, rozčesávanie, strihanie pazúrov, čistenie očí, uší..). Striháme všetky plemená i kríženca.

Služby: -fotoateliér -metrový tovar -galantéria -pohrebné služby -catering -čistiace prostriedky značky MAIT -čistiareň, práčovňa, kulmovanie zavinovačiek Predajňa Námestie Slobody 79, 1. poschodie

Činnosť: - predaj ready made spoločností - zakladanie, predaj firiem - sprostredkovanie virtuálneho sídla.

Maliarske práce Tapetárske práce Upratovacia služba - upratovacie práce - umývanie okien Čistenie - koberce

Reštaurácia sa nachádza na úpätí železných hôr a rekreačných lesov Podhora, neďaleko Chrudimi. Organizovanie podujatí, osláv, rodinných i firemných večierkov a svadieb. Prichystáme aj catering. Možnosť zakúpiť aj darčekové poukážky.

Spoločnosť PROfair spol. s r.o. je Vaším partnerom v garanciu kvality výrobkov so zameraním na automobilový priemysel. Medzi naše poskytované služby patrí vizuálna kontrola, triedenie dielov, kontrola funkcie a testovanie, metrológie, opravy plastových komponentov, školenia, projektový manažment, audity kontrolného plánu či revitalizácie systému ...

Realitná kancelária zaisťuje rýchly predaj nehnuteľností za čo najvyššie možné ceny. Postará sa o kompletnú komunikáciu, vybavenie potrebných papierov a formalít, právny servis zadarmo, ale propagáciu.

Poskytujeme služby v oblasti preventívnej starostlivosti o zdravie, vyvíjame inovatívne marketingové služby, vykonávame poradenskú a akvizičnú činnosť.

služby: -tlač -graficky práce Predaj, výkup: -plast -Plastové materiály

Predaj, oprava, servis: - telekomunikačná technika Dodávky dátových sietí, silnoprúdových rozvodov a slaboprúdových technológií.

Svadba v Prahe, svadobné kvety a svadobné dekorácie sú našou vášňou. Spoločnosť Beth 's Deluxe Flowers začala svoju činnosť s túžbou urobiť svadbu a spoločenské udalosti úplne výnimočnými. Naša vášeň pre svadobné dizajn siaha hlboko do každého detailu; od nádhernej výzdoby až po dokonalej kvety a přepečlivě koordináciu svadobného dňa.

finančné poradenstvo Účtovný audit ekonomické poradenstvo personálne služby

Návrhy, realizácia, správa, servis: - dátové siete