Vykonávame kompletné rekonštrukcie bytov, domov, zaoberáme sa aj výstavbou rodinných domov a vytvárame architektonické návrhy a vizualizácie. Domov od Pepina

Výroba, obchod a služby inde nezaradené

Služby: - preklady a tlmočenie - jazykové kurzy - trainingy a školenia - predajné, manažérske, komunikačné zručnosti - právne minimum - assesment centrum....

Ing. Jaromír Pokoj poskytuje poradenstvo v oblasti ochrany životného prostredia a ekológie. Zaoberáme sa ekologickým poradenstvom a analýzou v posudzovaní vplyvov na životné prostredie. Pôsobíme aj v oblasti nakladania s chemikáliami a bezpečnosťou práce. Vykonávame posudzovaní vplyvov na životné prostredie (EIA)  - vypracujeme oznámenia, ...

Služby: -kozmetika, kozmetička -kaderníctvo: -dámske, pánske, detské -modeláž nechtov, predlžovanie a spevňovanie, francúzska manikúra shellac -manikúra a pedikúra aj pre mužov: -P-shine japonská manikúra -tetovanie -permanentný make-up 5 rokov -farebná typológia: -vizážistka -masáže (klasické, lymfa, ..)

Bezpečnostná agentúra. Detektívna služba. Služby: - zabezpečenie a ochrana firiem - ochranu proti odpočúvaniu - zamedzenie úniku hmotného a nehmotného majetku - odhaľovanie krádeže organizovaných skupín alebo zamestnancov na pracovisku. - vyhľadávanie, monitorovanie, dokladovanie a samotná realizácia vedúce k zabráneniu ...

Kompletné služby pri správe nehnuteľností bytové aj komerčné objekty

Služby: - organizácia spoločenských, kultúrnych a športových podujatí na kľúč -teambulding a iné krátkodobé akcie - otváranie a zábavné činnosti pre cbchodné centrá -reklamné činnosti, reklama -vykonávanie verejných dražieb -public relations.

Služby pre malé a stredné plemená psov: -strihanie a úprava srsti -kúpanie -ošetrenie uší a pazúrov.

kurzy - anglický jazyk prekladateľstva - anglický jazyk korektúry prác

Zaoberáme sa výkupom a ekologickou likvidáciou všetkých typov vozidiel. Samozrejmosťou je odvoz autovraku a vystavenie dokladu o ekologickej likvidácii. Autovrakovisko.

Služby: -solárium, solárne štúdio -klasické masáže -lymfodrenáže -talaso terapia -telový peeling.

Spoločnosť pomáha rozvíjať firemné a osobné potenciál v podnikaní, riadenie projektov a poskytovanie konzultácií. Zameriava sa na shadow a krízový manažment, vylepšenia predajných zručností a komunikácie a time & stress management.

Kráľová Leona poskytuje kozmetické služby, manikúru, pedikúru a masáže vo svojom salóne v Nemčiciach pri Pardubiciach. Poskytujem modeláž nechtov ako na rukách, tak na nohách, kozmetické služby, zdravotné a relaxačné masáže. Ponúkam nechtovú modeláž na ruky aj nohy za pomoci uv gélov. Manikúru - p-shinne, gél-laky, zábaly. Ďalej mediciálnu ...

Ponúkame profesionálne kadernícke služby, moderné strihy vlasov, trvalú onduláciu, spoločenské aj svadobné účesy. Dámske, pánske a detské kaderníctvo. Nájdete nás v Dobříši na ulici K Vodárni.

služby: - bezpečnostno - právne poradenstvo - detektívne služby - bezpečnostné služby - obecné patrola - vyhľadávanie rodokmeňov - hostinská činnosť - cateringové služby - ubytovacie služby - upratovacie služby - dočasný psie domov - vypratanie nehnuteľností.

Predaj, obchod, dodávka na zákazku, kľúč, servis, oprava, konzultácia, poradenstvo: -výpočtová technika, PC, počítače, komponenty (COMPAQ, HP, IBM, MAXTOR, WD, ai) -náhradné diely -spotrebný materiál -počítačové siete -štruktúrovaná kabeláž.

Alka: - upratovanie firiem a domácností - upratovanie po maľovaní a po stavbách - umývanie okien a čistenie kobercov - vypratanie pivníc a podkrovných priestorov - kosenie trávy - zvoz odpadu, odpratávanie snehu - spolupráce pri exekúcii.

Tlačiareň. služby: -ofsetový tlač do formátu B1 - łtvorfarbotlač -knihtisk do formátu B1 -brožury, časopisy, tlačivá, obálky, vizitky, propagačné letáky a katalógy -laminování obalov -tlač - krabičky na ručnú a strojnú výrobu -obalová technika s výsekom -papírové a samolepiace etikety -knihařství, väzby V1, V2, V3, V8 -výtvarné návrhy ...

Predajom, prenájmom a nákup nehnuteľností sa zaoberá Realitná kancelária Lorenc Michael s.r.o. z Brna. Postará sa o komplexný právny servis, zápis do katastra nehnuteľností, ale aj priznanie k dani.

Výroba: -lyže - zjazdovky, bežky, snowboardy, závodné špeciály. predaj: -všetko pre lyžiarov. služby: -squashové kurty ASB -Fínsko sauna -posilovna pre utuženie kondície -masáže pre uvoľnenie tela.

Informačný systém WinFAS: - ERP systém architektúry client/server pre stredné spoločnosti - vývoj, údržba, implementácia, podpora Školenia a poradenstvo: - ekonomická, daňová - práca s počítačom, kancelársky SW - daňové poradenstvo Predaj a servis HW: - počítače, príslušenstvo, spotrebný materiál - siete, kamerové ...

Správa nehnuteľností. Stavebné práce. Stavebné montážne práce. Kladenie podlahových krytín a obkladanie stien. Výroba a rozvod pary a teplej vody. Vedenie účtovníctva.