In our printing company we also speaks English and we deliver printing to any country in EU. Vo firme Viaprint už od roku 2001 poskytujeme nielen podnikateľom, obchodníkom a marketérom tlačové služby, ktoré zviditeľnia Vaše produkty, služby alebo značku. Poradenstvo ohľadom tlače, materiálov, spracovanie či technické správnosti tlačových dát ...

Agro Jobservice má dlhoročnú prax a skvele výsledky potvrdené kladnými referenciami v procese zabezpečenia spoľahlivého personálu do agro sektoru. Agro Jobservice je personálna agentúra s úzkym zameraním na poľnohospodárstvo a chov zvierat.

Vykonávame ekologickú likvidáciu osobných, nákladných alebo dodávkových vozidiel, prívesov vrátane vystavenia potvrdenia. Odťah v rámci Karlovarského kraja ZADARMO. Ponúkame predaj použitých náhradných dielov.

Komplexné realitné služby. Profesionálne, kvalifikovane s odbornou starostlivosťou a osobným prístupom. Predaj, prenájom, výkupy a dražby nehnuteľností. Právny servis. Nacenenie nehnuteľností pri predaji aj prenájme. Odhady pre dedičské konania. Hypotéky na mieru. Pôsobíme najmä v Prahe a Krkonošiach.

Ponúkame Vám široké portfólio prietokomerov a vodomerov pre vodné hospodárstvo a priemysel. Zameranie spoločnosti je taktiež servis, kalibrácia a montáž meradiel s volnou hladinou a výroba parschallových a merných žľabov.

Autovrakovisko Berger Lubno Výkup, predaj: -ojazdené automobily. Dovoz, import: -ojazdených vozidiel zo zahraničia. Autovrakovisko. Výkup, predaj: -náhradné diely na všetky typy vozidiel európskych značiek. Pneuservis: -demontáže a montáže pneumatík, vyvažovanie kolies -opravy prierazov pneumatík -predaj plechových a ALU ...

Spoločnosť demos, spol. s r.o. sa zameriava na kompletnú správu nehnuteľností a tiež výstavbu a prevádzku domových kotolní. Ďalej svojim zákazníkom poskytujeme všetok účtovný, právny a technický servis. Sídlo spoločnosti nájdete na adrese Chodská 1115, Ústí nad Orlicí. služby: - správa a údržba nehnuteľností - tepelné hospodárstvo (výroba a ...

Spracovanie dokumentácie: - rozvoj obcí a miest - vyhodnotenie - poradenstvo s financovaním za pomocou dotácií - komunálne odpady - rozbory - pobočka Vysočina

Poskytujeme služby v oblasti údržby a opráv strojov a zariadení, správy a údržby nehnuteľností, údržby zelene, upratovania budov, dopravy, Elektromontáže, elektrorevízie, stavebných a murárskych prác.

Grafické návrhy a výroba reklamných pútačov, firemných označení, informačných tabuliek ai. Polepy osobných áut, dodávok, kamiónov ai. Grafické spracovanie vizitiek, letákov, etikiet atď. a tlač do veľkosti A3. Vyhotovenie nápisov a kresieb na fasády.

Kompletné služby v oblasti údržby hrobov. Jednorazové základné ošetrenie. - hĺbkové vyčistenie kameňa - dôkladné upratovanie hrobu. Nadštandardné služby: - výmena kamennej drviny - dovoz novej hliny - vyrovnanie prepadnutých dosiek - škárovanie - dodanie výzdoby a kytíc počas sviatkov atď.

Bezpečnostné služby. Upratovacie služby. Stavebná spoločnosť.

Služby: - podpora, plánovanie, projektovanie, organizovanie, kontrolovanie a vedenie podnikateľských činností v odboroch stavebníctva a verejných zákaziek

Výkup a recyklácia odpadov - stavebné a demolačné odpady. Prevádzkovanie mobilného zariadenia na využívanie odpadov – mobilný hrubodrtič RESTA HTH3 Dodávateľ substrátov pre bioplynové stanice na báze glycerínu. Prevádzkovanie čerpacej stanice Správa nehnuteľností.

Prenájom párty stanov, svadobných stanov vrátane vybavenia (podlahy, baldachýny, nábytok...)

Podlahárske práce: - pokládka vinylových podláh, PVC - pokládka kobercov.

Angličtina - preklady bežného tlmočníka - NEPOSKYTUJEM súdne preklady

Tvorba webu a eshopu na mieru. Web od nás Vám vytvorí profesionálne identitu a zákazníci Vás budú častejšie kontaktovať. Weby a eshopy sú rýchle a responzívne. Vytvoríme Vám i logo, vizitky a pod.

Ponuka, tlač: -katalógy -letáky -prospekty -vizitky -aromatické reklamné visačky -časopisy -výročné správy.

Centrum pre hospodársku spoluprácu s Čínou. Komplexné a špecializované služby, ktoré výrazne uľahčia obchodnú spoluprácu s Čínou. Pomáhame využiť ekonomickú príležitosť čínskeho trhu a súčasne minimalizujeme všetky typy s tým spojených rizík.