Sme Chránená pracovná dielňa Veľkoobchod, maloobchod, predaj, distribúcia a výroba: - drevené podlahové krytiny - unikátne drevené vlnité MEANDR parquet - drevené parkety - podlahové dosky - drevené hračky a dekorácie - drevené prezentačné pastelky, píšťalky a pastelko-píšťalky - palivové drevo - brikety - drevené Sídlo firmy: ...

Služby: - webhosting - tvorba webovej stránky

Služby: - vysokorýchlostný internet

Služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie

Výroba riadiacich centier na spracovanie dreva: Automatizačné a meracia technika -aplikácie automatizačnej a meracej techniky -konzultace, poradenstvo -Vytvorenie návrhov konštrukčných riešení -vypracování kompletnej projektovej elektro-dokumenáciu, projektová dokumentácia realizácia: -výroba slaboprúdových rozvádzačov, montáže, oživenie, ...

Fotografické služby, fotoslužby. Spracovanie: - fotografie digitálne aj klasické. Grafické spracovanie: - fotoknihy, fotokalendáre, fotoobrazy.

Vydavateľská činnosť: - učebnica matematiky

Profesionálna upratovacia firma so špecializáciou na upratovanie domácností, kancelárskych priestorov aj bytových domov v Ostrave a tiež Frýdku Místku. Zaistíme vysatie, vytretie, utretie prachu, upratovanie WC, kúpeľne a kuchynských priestorov, vynesenie odpadkov a pod.

Služby: - kozmetika - manikúra - pedikúra - detoxikačné a zoštíhľujúce ošetrenie tela - celotelové spevňujúce ošetrenie.

Kožiarska výroba. Výroba, zákazková výroba, šitie, predaj, e-shop: - kožená galantéria chránená obchodnou značkou WILD SKIN (WILDSKIN, WS) - zákazkové reklamné predmety - luxusné kožené puzdrá na mobilné telefóny - kožené opasky, opasky - kľúčenky - pánske aktovky z kože - aktovky na notebooky - dámske kabelky - peňaženky - kožené obaly ...

Výživové poradenstvo. Biorezonančná terapia. Ošetrenie pleti. Masáže. Ubytovanie. Starostlivosť o telo zvnútra aj zvonku. Relaxačné pobyty. Zdravie životný štýl.

Výroba, predaj, eshop: - výrobky z preglejky - reklamné predmety - pečiatky - pieskovanie.

Tvorba: - profesionálna prezentácia - obchodné portfólia, katalógy

Interiérová dizajnérka, dekoratérka, výtvarníčka. Návrhy a realizácia interiéru na mieru. Zaistenie modernizácie bytu, dekorovania a home staging pre súkromné osoby aj realitné kancelárie. Poradenstvo pri výbere dodávateľov a dohľad nad realizáciou.

služby: - ekonomické, organizačné a účtovné poradenstvo - sprostredkovateľská činnosť - prenájom nehnuteľností, bytových a nebytových priestorov, skladovacích priestor.

RedCat s.r.o. sa zameriava na predaj a servis výpočtovej techniky, správu sietí, dochádzkové a zabezpečovacie systémy, audio-video a hostingové služby.

V BABY RESORT Olomouci rodičom ponúkame starostlivosť o malé deti kvalifikovanými ošetrujúcimi osobami, ktoré pracujú s rešpektom k detským potrebám, najmä formou hry. Program v našej detskej skupine tvoríme tak, aby sa zapojili všetky zmysly. Učíme deti zážitkom, aby si lepšie osvojili zručnosti a skúsenosti. K deťom sme trpezliví, učíme ich ...

Sme pánsky salón. Každému zákazníkovi sa snažíme urobiť strih presne pre jeho typ, osobnosť, podľa jeho predstáv. Striháme aj detských zákazníkov. Náš salón je nový so všetkým potrebným vybavením.

E-shop: - predaj programu Kancelária pre obec - legislatívna a tematická podpora pre pracovníkov miest a obcí - oblasť požiarnej ochrany, krízového riadenia a ochrany obyvateľov v súčinnosti so zložkami JSDH.

Činnosť: - obchod s druhotnými surovinami, prevažne so železným šrotom

Činnosť: - prevádzka inzertného servera Motoronline.cz